Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαριές αιχμές Αντώναρου κατά Γεωργιάδη: «Ποιους έχει δεμένους χειροπόδαρα ο Άδωνις;»

Βαριές αιχμές Αντώναρου κατά Γεωργιάδη: «Ποιους έχει δεμένους χειροπόδαρα ο Άδωνις;»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Αντώναρος, Νέα Δημοκρατία,

Νέα επίθεση κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε μέσω ανάρτησης στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή τα όσα είχε πει ο Άδωνις κατά του Κώστα Καραμανλή μετά τις φωτιές στην Ηλεία, το 2007, ως βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.

O Eυ.Αντώναρος δεν κατονομάζει τον Άδωνι Γεωργιάδη, παρά κάνει λόγο για «αχαρακτήριστο πολιτικό υποκείμενο» και αφήνει βαριά υπονοούμενα για όσους τον «έχρισαν αντιπρόεδρο» και «κωφεύουν» μπροστά στις «διαστρεβλώσεις του εν λόγω ακραίου».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Είχα πει να μην ξαναασχοληθώ με το εν λόγω αχαρακτηριστο ακροδεξιό υποκείμενο.

»Αλλά κάποιοι φίλοι μου επέστησαν την προσοχή στο κείμενο αυτό που παρουσιάζει ανάγλυφα — για μια ακόμη φορά — πόσο ξεδιάντροποι είναι οι πολιτικοί χαμαιλέοντες.

»Γλείφουν εκεί οποί κάποτε έβριζαν. Διαστρέφουν ανερυθρίαστα την πρόσφατη ιστορική πραγματικότητα λες και κάποιοι δεν θυμούνται.

»Και το χειρότερο: Όσοι τον έχρισαν — για ποιο λόγο αλήθεια γιατί και γι αυτό και τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι θα μιλήσουμε σαν έρθει η ώρα –αντιπρόεδρο κωφεύουν.

»Δέχονται αδιαμαρτύρητα τις διαστρεβλώσεις του εν λόγω ακραίου γιατί νομίζουν ότι τους βολεύει.

»Δεν έχουν αντιληφθεί προφανώς τι τίμημα θα πληρώσουν. Εκτός αν το ξέρουν ήδη αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε γιατί είναι δεμένοι χειροπόδαρα».

Σχετικά άρθρα