Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Να μην κάνει φθηνούς αντιπερισπασμούς το κόμμα των καταπατητών

Μαξίμου: Να μην κάνει φθηνούς αντιπερισπασμούς το κόμμα των καταπατητών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Αυθαίρετα, Μέγαρο Μαξίμου, Πυρκαγιά, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

«Η ΝΔ επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι είναι το κόμμα της πελατείας, των ρουσφετιών, και της αυθαιρεσίας» αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, ως απάντηση στις δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα των αυθαιρέτων.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, η ΝΔ «δείχνει σήμερα το πραγματικό της πρόσωπο. Ξέρει να φωνάζει, αλλά όταν έρχεται η ώρα των έργων, των μεταρρυθμίσεων και της αποφασιστικότητας, αποδεικνύεται ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι το παλαιού πολιτικού συστήματος».

«Δεν μπορεί το κόμμα των “αναψυκτηρίων” και των καταπατητών, το κόμμα που αποκαλεί “ηλίθια” την πρακτική χαρακτηρισμού δασικών εκτάσεων, να μας κουνάει το δάχτυλο αποκαλύπτοντας, δήθεν, έγγραφα “φωτιά”.

Καλά θα κάνει η ΝΔ να στηρίξει και στην πράξη τη χθεσινή νομοθετική πρωτοβουλία και να μην υπονομεύει, σε κάθε βήμα της, την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της χώρας» καταλήγει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Σχετικά άρθρα