Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπερψηφίστηκαν τα μέτρα για τους πυρόπληκτους και οι ρυθμίσεις για τα αυθαίρετα

Υπερψηφίστηκαν τα μέτρα για τους πυρόπληκτους και οι ρυθμίσεις για τα αυθαίρετα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Αυθαίρετα, Βουλή των Ελλήνων, Μαραθώνας, Πυρκαγιά, Ραφήνα, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Υπερψηφίστηκαν τα μέτρα για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου στην ανατολική Αττική, καθώς η τροπολογία για τις κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων από το το θερινό τμήμα της Βουλής των Ελλήνων.

Τόσο οι διατάξεις για τη στήριξη των πυρόπληκτων, όσο και η τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος, είχαν κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάταξη για την επιδότηση των εργαζόμενων σε πυρόπληκτες επιχειρήσεις εγκρίθηκε συλλήβδην απ΄ όλα τα κόμματα, ενώ η διάταξη για τα μέτρα οικονομικής στήριξης των πληγέντων υπερψηφίστηκε ομόφωνα, πλην του ΚΚΕ που δήλωσε «παρών».

Από την πλευρά της, η τροπολογία για την επίσπευση των διαδικασιών κατεδάφισης των αυθαίρετων κτισμάτων σε δασικές περιοχές και αιγιαλούς, έλαβε το πράσινο φως απ’ όλα τα κόμματα. Εξαίρεση αποτέλεσαν το ΚΚΕ, το οποίο δήλωσε «παρών», και η Χρυσή Αυγή, η οποία καταψήφισε.

Σχετικά άρθρα