Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Μητσοτάκης στους πιλότους των καναντέρ στην Ελευσίνα

Τι είπε ο Μητσοτάκης στους πιλότους των καναντέρ στην Ελευσίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροσκάφος, Αττική, Ελευσίνα, Κινέττα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πυρκαγιά, Πυροσβέστης, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Την αεροπορική βάση Ελευσίνας (112 Πτέρυγα Μάχης) όπου βρίσκεται η βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών καναντέρ (Canadair) επισκέφθηκε το πρωί Τετάρτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αρχικά συναντήθηκε με τον διοικητή, ταξίαρχο Κυριάκο Παναγιωτόπουλο, και στη συνέχεια επισκέφθηκε την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών.

Εκεί συναντήθηκε με τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 και CL-215, οι οποίοι επιχειρούσαν στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Κινέττα και την Αττική.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε και με τους μηχανικούς της μοίρας, οι οποίοι του παρουσίασαν τον τρόπο λειτουργίας των αεροσκαφών, καθώς και τις ελλείψεις που υπάρχουν, με αποτέλεσμα ορισμένα αεροσκάφη να είναι καθηλωμένα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι αποτελεί προτεραιότητά του η επισκευή και η συντήρηση των αεροσκαφών, ώστε να διασφαλίζεται τόσο η ασφάλεια των χειριστών, όσο και η επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα.

Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνει.

Επισήμανε, τέλος, ότι οι πρόσφατες πυρκαγιές αποτέλεσαν μια εθνική τραγωδία που δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ ξανά.

Σχετικά άρθρα