Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε να βγάλει πολιτική υπεραξία από την απώλεια συμπολιτών μας

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε να βγάλει πολιτική υπεραξία από την απώλεια συμπολιτών μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αττική, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία, Πυρκαγιά, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

«Σε μια συνέντευξη όπου ο κ. Μητσοτάκης φαινόταν να διαβάζει τις απαντήσεις που του είχαν ετοιμάσει οι επικοινωνιολόγοι του επιχείρησε για άλλη μια φορά να βγάλει πολιτική υπεραξία, εκμεταλλευόμενος τον πόνο από την απώλεια δεκάδων συμπολιτών μας», σημειώνει το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τις πυρκαγιές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού επισημαίνει ότι «δεν μπορεί, όμως, οι ανθρώπινες ζωές να γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης».

Καταλήγοντας, τονίζει πως «οι πολίτες κρίνουν και τους κρίνοντες».

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο πρόεδρος της Ν.Δ. επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι αδυνατεί να αντιληφθεί τι σημαίνει πολιτική ευθύνη, όταν αυτή δεν συνοδεύεται από ούτε μία παραίτηση.

«Η ευθύνη πρέπει να συνοδεύεται από πράξη. Αλλιώς εξυπηρετεί μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες, όπως το σόου του πρωθυπουργού το βράδυ της μαύρης Δευτέρας», ανέφερε και χαρακτήρισε καταστροφικό και κυνικό τον κ. Τσίπρα.

Σχετικά άρθρα