Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Παυλόπουλος επισκέφθηκε τους εγκαυματίες και άκουσε τις συγκλονιστικές ιστορίες τους

O Παυλόπουλος επισκέφθηκε τους εγκαυματίες και άκουσε τις συγκλονιστικές ιστορίες τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Νοσοκομείο (ΓΝΑ) «Ευαγγελισμός», Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Πυρκαγιά, Ραφήνα, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Όλους τους εγκαυματίες από το μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική που νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό, επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε στον Ευαγγελισμό όπου έχουν μεταφερθεί εγκαυματίες της φονικής πυρκαγιάς της μαύρης Δευτέρας για τη χώρα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο κ. Παυλόπουλος επισκέφτηκε τους τραυματίες στην Εντατική του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα 8 κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής και στους θαλάμους όλους όσοι νοσηλεύονται με εγκαύματα και είναι εκτός κινδύνου.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο κάθε τραυματίας περιέγραφε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την προσωπική του ιστορία για το πώς έζησε τις τραγικές εκείνες ώρες τη μάχη με τις φλόγες.

Σχετικά άρθρα