Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι αποκάλυψε ο Κουβέλης για τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία

Τι αποκάλυψε ο Κουβέλης για τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Αδριανούπολη, Δημήτρης Κουκλατζής, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φυλακές, Φώτης Κουβέλης,

Η σύλληψη και κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αποτελεί επιλογή του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επιθυμεί τη διατήρηση του κλίματος έντασης με τη χώρα μας, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, ο οποίος είπε ότι δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει τον χρόνο αποφυλάκισης τους.

Ο κ. Κουβέλης άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνουν για 18 μήνες προφυλακισμένοι, ενώ μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι δεν επετράπη στην ελληνική πλευρά να εκπροσωπηθεί στον έλεγχο των κινητών τηλεφώνων των δύο στρατιωτικών.

Όσον αφορά τις ελληνικές ενέργειες και παρεμβάσεις τόνισε ότι από την πλευρά της κυβέρνησης δεν υπάρχει κανένα διεθνές φόρουμ στο οποίο να μην έχει τεθεί το ζήτημα και η προσπάθεια να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο Έλληνες είναι συνεχής, ξεκαθαρίζοντας για μια ακόμη φορά ότι δεν τίθεται κανένα θέμα ανταλλαγής των δυο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.

Σχετικά άρθρα