Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η κυβέρνηση θα συντριβεί σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, λέει ο Μητσοτάκης

Η κυβέρνηση θα συντριβεί σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, λέει ο Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Δημαγωγία καταλόγισε στην κυβέρνηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι του «διδύμου Τσίπρα – Καμμένου» στην εξουσία.

«Θα συντριβούν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις» υπογράμμισε και τόνισε πως «εμείς δεν πρόκειται να βουλιάξουμε στη λάσπη τους», συμπληρώνοντας πως «θα απαντάμε σε κάθε επίθεση που δεχόμαστε». Σημείωσε, δε, πως τις τελευταίες ημέρες οι κατήγοροι έγιναν κατηγορούμενοι.

Μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι «η ανεπάρκεια της κυβέρνησης οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο».

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι «παίζει τη χώρα στα ζάρια» και εμφανίστηκε βέβαιος πως όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, η Ν.Δ. θα επικρατήσει.

Επεσήμανε πως «όσο περισσότερο μένει η κυβέρνηση στην εξουσία, τόσο χειρότερα είναι για τη χώρα» και πρότεινε στον Πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές πριν από τη ΔΕΘ.

«Έτσι θα βρει και άλλοθι να μην ανέβει στη Θεσσαλονίκη», πρόσθεσε.

Καταλόγισε επιπλέον στην κυβέρνηση πως «παίζει παιχνίδια εξουσίας κι εκλογών ενώ η κοινωνία πληρώνει φόρους κι απειλείται με φτωχοποίηση» και υπογράμμισε πως, παρά τις «φιέστες», οι πολίτες δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα και δεν θα του δώσουν άλλη ευκαιρία.

«Η κυβέρνηση φοβάται την κρίση των νέων που ζουν στο εξωτερικό»

Δεσμεύθηκε, δε, για τη χορήγηση δυνατότητας ψήφου στους απόδημους Έλληνες στον τόπο κατοικίας τους, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «φοβάται την κρίση των νέων που ζουν στο εξωτερικό».

Υπογράμμισε επίσης πως η Ελλάδα σήμερα παρέχει στους πολίτες της χαμηλότερης ποιότητας υπηρεσίες απ’ αυτές που θα έπρεπε να αντιστοιχούν στους φόρους που πληρώνουν.

Επαναλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις της Ν.Δ., αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο χρόνια, μείωση της φορολογίας σε επιχειρήσεις και επιστροφή του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%.

Όπως τόνισε, βάση του κοστολογημένου σχεδίου της Ν.Δ. είναι λιγότεροι φόροι, χαμηλότερες εισφορές, περισσότερες επενδύσεις για νέες δουλειές και ασφάλεια για όλους.

Ανέφερε επιπλέον ότι στη ΔΕΘ «θα εξειδικεύσουμε το δικό μας ρεαλιστικό σχέδιο για μια φωτεινή Ελλάδα». Παράλληλα, δεσμεύθηκε προσωπικά πως κάθε παιδί θα έχει θέση σε παιδικό σταθμό.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, είπε «πόσο παράλογο είναι να χαρακτηρίζονται ακροδεξιοί οκτώ στους δέκα Έλληνες που έχουν ευαισθησία για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ» και συμπλήρωσε: «Αρκετά πια με αυτήν την καραμέλα, προσβάλλετε τους Έλληνες κ. Τσίπρα».

Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως την προεδρία του συνεδρίου της Ν.Δ. αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τον οποίο ευχαρίστησε γιατί «υπηρέτησε την παράταξη με αυταπάρνηση από όποια θέση κι αν του ζητήθηκε».

Σχετικά άρθρα