Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Πατούλης κατεβαίνει για δήμαρχος Αθηναίων με αιχμές κατά οικογενειοκρατίας στη Ν Δ

O Πατούλης κατεβαίνει για δήμαρχος Αθηναίων με αιχμές κατά οικογενειοκρατίας στη Ν Δ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Γιώργος Πατούλης, Δήμος Αθηναίων, Εκλογές, Κώστας Μπακογιάννης, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

«Δηλώνω «παρών» στη νέα συμμαχία που χρειάζεται η Αθήνα για να κάνει μία νέα επανεκκίνηση, για να ακουστεί δυνατά και πάλι η φωνή της» υπογράμμισε ο πρόεδρος του «Ομίλου Ενεργών Πολιτών Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανακοινώνοντας την υπιοψηφιότητα του για τον Δήμο Αθηναίων σε ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία των Πετραλώνων.

Περιγράφοντας το προσωπικό του όραμα για την Αθήνα, ο κ. Πατούλης σημείωσε πως «δεν είναι αυτοσκοπός η θέση και η καρέκλα», αλλά -όπως είπε- η διάθεση προσφοράς στην πόλη που μεγάλωσε.

Επίσης, παρουσία πλήθους κόσμου έκανε απολογισμό των δράσεων του Ομίλου, ενώ παρουσίασε τους στόχους και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν την επόμενη περίοδο, προκειμένου όπως είπε «η Αθήνα να διεκδικήσει αυτά που της αξίζουν και να γίνει μία πρωτεύουσα με δυναμική και σύγχρονο πρόσωπο, αντάξια των αντίστοιχων ευρωπαϊκών».

Όπως τόνισε, στον έναν χρόνο του Ομίλου «πετύχαμε να ταράξουμε τα νερά».

«Η δράση μας ενόχλησε πολλούς. Ανάγκασε τους βολεμένους να ξεβολευτούν.

»Ενόχλησε κυρίως εκείνους, που είχαν συμβιβαστεί με την αδράνεια.

»Πίστευαν, ότι οι πολίτες της Αθήνας είχαν αδρανοποιηθεί και απλά περίμεναν τον επόμενο, πορφυρογέννητο σωτήρα, το επόμενο δημιούργημα του κομματικού σωλήνα, που θα έβλεπε την Αθήνα ως σκαλοπάτι για την ανέλιξή του, για να τους σώσει από τα αδιέξοδα που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει.

»Και σύντομα, το αρχικό τους ξάφνιασμα, έγινε φόβος. Τους τρομάξαμε, ιδίως με τη συγκλονιστική μας εκδήλωση στο Κάραβελ και τότε κατάλαβαν ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» πρόσθεσε.

Αναφερόμενους σε αυτούς που θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας, είπε ότι «όλοι είναι καλοδεχούμενοι, αρκεί να έχουν αντοχές και να παίζουν καθαρά. Στα ίσια κι όχι ύπουλα. Με βάση αρχές, αξίες και προγράμματα. Κι όχι στη βάση κληρονομικών δικαιωμάτων», εννοώντας προφανώς την φημολογούμενη υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη γιού της Ντόρας Μπακογιάννη.

Σχετικά άρθρα