Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλουν τραμπούκικη επίθεση στoν προϊστάμενο της Πολεοδομίας Σαντορίνης

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλουν τραμπούκικη επίθεση στoν προϊστάμενο της Πολεοδομίας Σαντορίνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Νησιά Αιγαίου, Νίκος Μανιός, Πολεοδομία, Σαντορίνη, ΣΥΡΙΖΑ,

«Τραμπούκικη επίθεση στoν προϊστάμενο της Πολεοδομίας Σαντορίνης» καταγγέλλουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένος, Νίκος Μανιός και Αντώνης Συρίγος, σε ερώτηση που κατέθεσαν προς επτά συναρμόδιους υπουργούς.

Όπως αναφέρουν οι βουλευτές, η επίθεση σημειώθηκε χθες, Δευτέρα 16 Ιουλίου, «με τη μαφιόζικη εισβολή και τη γρονθοκόπηση του προϊσταμένου της Πολεοδομίας του δήμου Θήρας».

Οι βουλευτές σημειώνουν πως «πέρα από την αυτονόητη καταδίκη και την ανάγκη άμεσης εξιχνίασης και σύλληψης των δραστών» η επίθεση «εγείρει τεράστια ερωτηματικά ως προς τη σκοπιμότητα και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν τα οργανωμένα συμφέροντα που λυμαίνονται το νησί».

Επισημαίνουν παράλληλα ότι επί πολλά χρόνια ο προϊστάμενος της Πολεοδομίας επιδιώκει σχεδόν μόνος, με τη συνδρομή ελάχιστων συμβασιούχων μηχανικών, να φέρει σε πέρας ένα τεράστιο έργο σε πέντε νησιά της Περιφερειακής Ενότητας και στην ίδια τη Σαντορίνη.

Οι ερωτώντες βουλευτές ζητούν να ενημερωθούν πότε θα προχωρήσουν οι σχεδιασμένες και αποφασισμένες επιτόπιες προσλήψεις τόσο στην Υπηρεσία Δόμησης, όσο και στους άλλους κρίσιμους τομείς της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, αλλά και στα Σώματα Ασφαλείας, έτσι ώστε η διεκπεραίωση και η προώθηση των τοπικών υποθέσεων να διενεργείται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Σχετικά άρθρα