Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνι: Ξεπερνά κάθε όριο αντιπολιτευτικής χυδαιότητας και υπονομεύει τη χώρα

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνι: Ξεπερνά κάθε όριο αντιπολιτευτικής χυδαιότητας και υπονομεύει τη χώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Δημήτρης Κουκλατζής, Έβρος, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Τουρκία,

«Ξεπερνά κάθε όριο αντιπολιτευτικής χυδαιότητας και υπονομεύει τη χώρα η σημερινή δήλωση του κ. Γεωργιάδη» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή ραδιοφωνική συνέντευξη του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας (στα «Παραπολιτικά»), όπου «χαρακτήρισε τους δύο Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται παράνομα στις φυλακές της Τουρκίας «θύματα της διένεξης Τσίπρα-Ερντογάν», υιοθετώντας ξεκάθαρα μια λογική ίσων αποστάσεων που επί της ουσίας αθωώνει την τουρκική πλευρά!».

Ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται αν ο Άδωνις Γεωργιάδης «θεωρεί ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τους δύο Έλληνες αξιωματικούς για να επιτεθεί στον Πρωθυπουργό».

«Θεωρεί ότι με το να δικαιολογεί την Τουρκία κάνει καλό στην παράταξή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή πολύ περισσότερο στη χώρα; Μήπως κάνει τα πάντα για να τον προσκαλέσει και αυτόν ο κ. Ερντογάν στην Τουρκία; Και, τελικά, τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να λυθεί αυτή η «διαπροσωπική», κατά τον ίδιο, διένεξη;».

«Κύριε Μητσοτάκη, όλα καλά στη Νέα Δημοκρατία με τα ελληνοτουρκικά; Θα σχολιάσετε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου σας;» καταλήγει το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα