Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλέζος σε Μαδούρο: Πείσε τον Ερντογάν να απελευθερώσει τους Μητρετώδη- Κουκλατζή

Γλέζος σε Μαδούρο: Πείσε τον Ερντογάν να απελευθερώσει τους Μητρετώδη- Κουκλατζή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Βενεζουέλα, Δημήτρης Κουκλατζής, Έβρος, Ελληνικός Στρατός, Μανώλης Γλέζος, Νίκολας Μαδούρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Επιστολή στον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, έστειλε ο Μανώλης Γλέζος, αξιώνοντας την παρέμβασή του για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς ζήτησε από τον πρόεδρο της Βενεζουέλας να παρέμβει προσωπικά και να πείσει τον Ερντογάν να απελευθερώσει τα δύο στελέχη του ελληνικού στρατού.

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Μαδούρο. Άλλωστε, ο τελευταίος έδωσε το «παρών» στη σημερινή τελετή για την ορκωμοσία του Ερντογάν, στην Άγκυρα.

Η επιστολή του κ. Γλέζου

«Σας απευθύνω έκκληση ώστε να παρέμβετε προσωπικά στον Πρόεδρο Ερντογάν στα πλαίσια των διακρατικών σχέσεων που διατηρεί η χώρα σας με την Τουρκία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταχύτερη δυνατή απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές.

»Είμαι στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε επί του θέματος αυτού, ώστε να σταματήσει η αδικία που βιώνουν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί».

Σχετικά άρθρα