Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξήγησε γιατί θα παραστεί στην «ενθρόνιση» του Ερντογάν

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξήγησε γιατί θα παραστεί στην «ενθρόνιση» του Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

«Όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης», σημειώνει σε ανάρτησή της στο Twitter η βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας πως, μετά από πρόσκληση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα παραστεί στην ορκωμοσία του.

«Θα παραστώ στην ορκωμοσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του.

»Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης», τονίζει στην ανάρτησή της η βουλευτής της Ν.Δ.

Αυτό μάλλον είναι που εξηγούσε κάποτε με νόημα ο Νίκος Κοτζιάς, ότι δηλαδή προηγούμενοι υπουργοί Εξωτερικών έκαναν δημόσιες σχέσεις στο υπουργείο παρά εξωτερική πολιτική.

Και αναφερόμαστε σε δημόσιες σχέσεις αφού η κ. Μπακογιάννη όχι μόνο δεν έχει κάποιο θεσμικό ρόλο στην εξωτερική πολιτική της χώρας για να διατηρεί «διαύλους επικοινωνίας» με το καθεστώς Ερντογάν, αλλά και η παρουσία της στην ενθρόνιση του σουλτάνου, σε ό,τι αφορά εμάς τους Έλληνες, έχει μια μάλλον αρνητικό συμβολισμό.

Σχετικά άρθρα