Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ως πότε νομίζατε ότι θα πίνετε σαμπάνιες με το Φρουζή στην υγειά των κορόιδων;

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ως πότε νομίζατε ότι θα πίνετε σαμπάνιες με το Φρουζή στην υγειά των κορόιδων;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κωνσταντίνος Φρουζής, Νέα Δημοκρατία, Σκάνδαλο Novartis,

Σφοδρή επίθεση και με αφορμή τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ισχυρό άνδρα της Novartis εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, παίρνοντας αφορμή από τη χθεσινή παραδοχή του Προέδρου της ΝΔ για τα δείπνα με επικεφαλής φαρμακευτικών εταιριών που κανόνιζε ο κ. Φρουζής.

«Η ακροδεξιά είναι το τελευταίο καταφύγιο των πολιτικών απατεώνων και αποδεικνύετε ότι ακολουθείτε αυτό το δρόμο και θέλετε να καταγραφείτε ως πολιτικός απατεώνας.

»Ψεύδεστε ανερυθρίαστα και είστε απλά και το λέω ευθέως είστε απλά ένα πολιτικό κατασκεύασμα ένα πολιτικό ελίτ των επιχειρηματιών φίλων σας όπως αποκαλύφθηκε και από τον κ. Φρουζή.

»Μας λέγατε χωρίς ντροπή ότι δεν γνωρίζατε ποιος είναι και αυτός διοργάνωνε δείπνα προς τιμήν σας και συμμετέίχε για την εκλογή σας στην ηγεσία της ΝΔ.

»Είχατε το θράσος να μας πείτε ότι στήσαμε σκευωρία.

»Όταν ανοίγατε σαμπάνιες με τον κ. Φρουζή για πόσο καιρό νομίζατε ότι θα πίνετε εις υγεία των κορόιδων. Με τι ανταλλάγματα σας το υποσχέθηκαν;

»Η χώρα δεν είναι πια τσιφλίκι ούτε του Φρουζή ούτε του Χριστοφοράκου ούτε κανενός επιχειρηματία που παριστάνει τον επαναστάτη στα μπουζούκια που νομίζει ότι το πορτοφόλι του θα ανεβάζει και θα κατεβάζει κυβερνήσεις. Η Ελλάδα του χθες τελείωσε.

»Πάρτε το λοιπόν απόφαση και μεταφέρτε το στους φίλους σας τους Φρουζήδες που νομίζουν ότι η χώρα τους ανήκει.

»Η χώρα ανήκει στο λαό και η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω. Δεν θα καταφέρετε να γυρίσετε τους Έλληνες στην μιζέρια. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας».

Σχετικά άρθρα