Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Ο Χατζηδάκης ομολόγησε ότι η ΝΔ θέλει τις περικοπές στις συντάξεις

Παππάς: Ο Χατζηδάκης ομολόγησε ότι η ΝΔ θέλει τις περικοπές στις συντάξεις

Με σχόλιό του στο Facebook o υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, σχολίασε τη στάση του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη και την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Πιερ Μοσκοβισί στη Βουλή με αφορμή το παράθυρο που άφησε ο τελευταίος για ακύρωση της περικοπής στις συντάξεις το 2019.

“Για αυτό δεν ήθελαν τα αντίμετρα το 2017. Για αυτό φωνάζουν σήμερα για πρόωρες εκλογές. Για αυτό και άλλαξαν θέση για το Μακεδονικό, ενώ οι ίδιοι είχαν προχωρήσει σε τεράστιες υποχωρήσεις σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών” σημειώνει ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας πως “χωρίς μνημόνια χάνονται”.

“Το ομολόγησε και ο κ. Χατζηδάκης, που είπε ότι έχουν στο πρόγραμμά τους τα μέτρα του 2019-2020. Είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλουν να τα επαναδιαπραγματευτούν. Είναι ξεκάθαρο πως θέλουν να τα εφαρμόσουν. Είναι ξεκάθαρο πως ζουν και πολιτεύονται για ένα νέο «μνημόνιο Μητσοτάκη»” κατέληξε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είχε κινηθεί με δήλωσή του νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook

Σχετικά άρθρα