Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Γελοιότητες» τα περί ακροδεξιών για τη ΝΔ – Απλά έχουν μαχαίρια και μισούν τους Εβραίους

«Γελοιότητες» τα περί ακροδεξιών για τη ΝΔ – Απλά έχουν μαχαίρια και μισούν τους Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Βίντεο, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Κώστας Τζαβάρας, Νέα Δημοκρατία, Νεοναζί, Σκόπια, Χρυσή Αυγή,

«Γελοιότητες» χαρακτήρισε ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας τις καταγγελίες για έκτροπα και δράσεις ακροδεξιών και χρυσαυγιτών με αφορμή τη συμφωνία με την πΓΔΜ για το Μακεδονικό, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.

Τις τελευταίες ημέρες, αμέσως μετά την συζήτηση της πρότασης μομφής για το Μακεδονικό που κατέθεσε η ΝΔ και αφού υιοθέτησε τη ρητορική της Χρυσής Αυγής περί «προδοσίας», «εθνικής μειοδοσίας» και «ξεπουλήματος», ακροδεξιά στοιχεία έχουν εξαπολύσει πογκρόμ κατά βουλευτών και υπουργών της κυβέρνησης, καλλιεργώντας κλίμα δήθεν κοινωνικής αναταραχής.

Μεταξύ των «δράσεων» αυτών, τις οποίες ο κ. Τζαβάρας βλέπει ως «πατριωτικές» και χαρακτηρίζει «γελοιότητες» τα περί ακροδεξιάς, τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί τα εξής:

«Στα όπλα, στα όπλα θα πάρουμε τα Σκόπια» φώναζαν χθες οι «διαδηλωτές» σύμφωνα με το ΣΚΑΪ έξω από την εκδήλωση που μιλούσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στην Παιανία.

Είναι αυτό ακροδεξιό σύνθημα; Όχι για τη ΝΔ.

Μόλις χθες ο αν. υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Τόσκας αποκάλυψε τη σύλληψη ακροδεξιάς ομάδας στη Βουλή που μετέβαινε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτοί οι «απλοί διαδηλωτές» ήταν εφοδιασμένοι με μαχαίρια, βενζίνη, μπουκάλια για μολότοφ, κουκούλες και κράνη.

Είναι αυτοί ακροδεξιοί όχι; Είναι φιλειρηνικοί πολίτες για τη ΝΔ.

Βεβήλωσαν το Μνημείο του Ολοκαυτώματος μετά από ένα αναιμικό συλλαλητήριο 1.000 το πολύ ατόμων στη Θεσσαλονίκη που οργάνωσαν οι επιτροπές των «μακεδονομάχων» με κυρίαρχο σύνθημα «Τσίπρα προδότη κομιτατζή».

Είναι αυτοί ακροδεξιοί, ναζιστές και φασίστες; Όχι απλά εξέφρασαν τα φιλικά τους αισθήματα για τους Εβραίους.

Μια ομάδα φασιστοειδών επιτέθηκαν στο Μνημείο και μια άλλη με μπλούζες με διακριτικά του ΠΑΟΚ πήγαν στην Ροτόντα και επιτέθηκαν με λοστούς σε θαμώνες καφετέριας. Μα είναι αυτοί ακροδεξιοί;

«Γελοιότητες» απαντά η ΝΔ…

Σχετικά άρθρα