Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευθεία προειδοποίηση στην Τουρκία: «Οι ελληνικές και αιγυπτιακές δυνάμεις δεν είναι απλά συμμαχικές, είναι αδελφές δυνάμεις»

Ευθεία προειδοποίηση στην Τουρκία: «Οι ελληνικές και αιγυπτιακές δυνάμεις δεν είναι απλά συμμαχικές, είναι αδελφές δυνάμεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Βίντεο, Πάνος Καμμένος, Πολεμική Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό, Στρατιωτική Άσκηση, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Πλήρως ικανοποιημένος εμφανίζεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος από την κοινή διακλαδική αεροναυτική άσκηση «ΜΕΔΟΥΣΑ 6» Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι «η Ελλάδα, το υπουργείο Άμυνας της Ελλάδας και οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι απλά σύμμαχες δυνάμεις με τις αιγυπτιακές. Είναι αδελφές Ένοπλες Δυνάμεις».

Η άσκηση διεξήχθη ανοικτά της Αλεξάνδρειας και ο κ. Καμμένος δήλωσε, την ώρα που πάνω στο επιβλητικό ελικοπτεροφόρο «Ανουάρ Αλ Σαντάτ» δεχόταν πλακέτα με τον θυρεό των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου από τον ομόλογό του Μοχάμεντ Ζάκι:

«Μέσα από αυτήν την κοινή άσκηση, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ περήφανος να έχω έναν φίλο της Ελλάδας: τον υπουργό Άμυνας της Αιγύπτου.

»Και να σας διαβεβαιώσω ότι μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς από τον βορρά».

Από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός προσέφερε στον Αιγύπτιο ομόλογό του ως ένα δώρο εκ μέρους της Ελλάδας, ένα στεφάνι νίκης του Μ. Αλεξάνδρου.

Δείτε και βίντεο από την άσκηση Μέδουσα:

Σχετικά άρθρα