Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δέκα όλοι κι όλοι διαδήλωσαν στο Λονδίνο δήθεν για τη Μακεδονία και δεν ήξεραν ούτε τους στίχους (βίντεο)

Δέκα όλοι κι όλοι διαδήλωσαν στο Λονδίνο δήθεν για τη Μακεδονία και δεν ήξεραν ούτε τους στίχους (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγλία, Βίντεο, Βρετανία, Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο, Σκόπια,

Με την κοινωνική πλειοψηφία του ελληνικού δημοκρατικού λαού να αρνείται να συμμετάσχει στις πατριδοκάπηλες διαμαρτυρίες που οργανώνονται από ακροδεξιούς εξτρεμιστές, τα καλέσματα των περιθωριακών, που γίνονται δήθεν για τη Μακεδονία, βρίσκουν ανταπόκριση σε ελάχιστους. Για την ακρίβεια βρίσκουν ανταπόκριση μόνο «μεταξύ τους».

Παντού στην Ελλάδα καταγράφεται η θλιβερή εικόνα μικρών γραφικών ακροδεξιών ομάδων να παριστάνουν τους «μακεδονομάχους», αν και όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο εν λόγο χώρος μάλλον φημίζεται για τους συνεργάτες του διαχρονικά παρά για τους πατριώτες του.

Ο ίδιος «ακτιβισμός» φαίνεται ότι επιχειρείται να διαδοθεί και μεταξύ της ομογένειας.

Μια διαδικτυακή ομάδα, που κατά τα φαινόμενα εκφράζεται από τη σελίδα «Εξώδικο-Μακεδονία» στο Facebook, είχε καλέσει εδώ και δύο ημέρες σε διαμαρτυρία στο Λονδίνο κατά του Αλέξη Τσίπρα, για σήμερα Τετάρτη στις 13.00 τοπική ώρα.

Το διαδικτυακό τους κάλεσμα ήταν για έξω από το «Λόντον Μπίζνες Σκουλ», όπου θα γινόταν εκδήλωση παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ωστόσο, και αυτή τη φορά δεν υπήρξε καμία σοβαρή ανταπόκριση, αφού μόλις δέκα όλοι κι όλοι, από τους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες που ζουν στο Λονδίνο, έσπευσαν να διαδηλώσουν.

Βεβαίως εάν αναλογιστούμε ότι στην προηγούμενη «αυθόρμητη διαμαρτυρία» κατά Τσίπρα στο Λονδίνο συμμετείχαν μόλις τέσσερις, εδώ σαφώς και καταγράφεται μια… αισθητή βελτίωση.

Οι δέκα λοιπόν ομογενείς, εκτός ότι έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία όλοι μαζί, πράγμα εύκολο αφού χωρούσαν άνετα στο κάδρο, τραγούδησαν και το «Μακεδονία Ξακουστή», δίχως ωστόσο να έχουν φροντίσει να μάθουν καλά τους στίχους.

Σχετικά άρθρα