Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εισαγγελέας αποκαλεί «κομμούνια» και «μειοδότες» Τσίπρα και Παυλόπουλο για το Σκοπιανό (φωτο)

Εισαγγελέας αποκαλεί  «κομμούνια» και «μειοδότες» Τσίπρα και Παυλόπουλο για το Σκοπιανό (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Facebook, Αλέξης Τσίπρας, Εισαγγελέας Εφετών, Προκόπης Παυλόπουλος, Σκόπια, Σταύρος Κοντονής,

Πειθαρχική έρευνα σε βάρος αντεισαγγελέα Εφετών ο οποίος φέρεται να έχει αναρτήσει φωτογραφίες με προσβλητικά σχόλια σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκοπή Παυλόπουλου και του Αλέξη Τσίπρα για την το Σκοπιανό, παρήγγειλε ο Στ.Κοντονής.

Συγκεκριμένα ο εν ενεργεία αντεισαγγελέας Εφετών φέρεται να κάνει λόγο σε αναρτήσεις του για “κομμούνια” από τα οποία “καταστράφηκε η χώρα” και πρέπει “να φύγουν”, ζητάει την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, και την παραίτηση του Πρωθυπουργού, τον οποίο αποκαλεί “εθνικό μειοδότη” .

Μετά ταύτα ο Υπουργός Δικαιοσύνης «παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από Αντεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα των ανωτέρω, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή».

Σχετικά άρθρα