Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μετά το σάλο, η κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό της Άννας Συνοδινού

Μετά το σάλο, η κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό της Άννας Συνοδινού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Συνοδινού, Κώστας Τασούλας, Νοσοκομείο Σωτηρία,

Μετά το σάλο που έχει προκύψει, από δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, σύμφωνα με το οποίο η Άννα Συνοδινού χαροπαλεύει και η Εφορία της βγάζει το σπίτι στο σφυρί, έβγαλε ανακοίνωση σήμερα ο Κώστας Τασούλας. Ο υπουργός Πολιτισμού ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το ελληνικό Δημόσιο προτίθεται να καλύψει οτιδήποτε χρειαστεί.

«Η κ. Άννα Συνοδινού νοσηλεύεται στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Η ίδια είναι ασφαλισμένη στον ΟΠΑΔ και δεν τίθεται θέμα νοσηλίων, όπως με ενημέρωσε ο Διοικητής του νοσοκομείου ο οποίος, και ως γιατρός, μου είπε πως τυγχάνει της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας.

Ο,τιδήποτε χρειασθεί η μεγάλη μας καλλιτέχνις, πέραν των νοσηλίων, για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας της, θα καλυφθεί από το Ελληνικό Δημόσιο.

Για το θέμα ενημέρωσα τον κ. Πρωθυπουργό ο οποίος από την πρώτη στιγμή ζήτησε να αντιμετωπισθεί κάθε οικονομική ανάγκη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού».

Όταν τηλεφωνούν οι άνθρωποι της Άννας Συνοδινού στους υπουργούς για να ζητήσουν βοήθεια, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο. Όταν οι δημοσιογράφοι βγάζουν το θέμα στην επικαιρότητα, όλοι τρέχουνε…

Σχετικά άρθρα