Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ΑΝΕΛ είχαν πάντα την ίδια θέση – Η ΝΔ όμως ήταν υπέρμαχος να ονομαστούν τα Σκόπια «Μακεδονία»

Οι ΑΝΕΛ είχαν πάντα την ίδια θέση – Η ΝΔ όμως ήταν υπέρμαχος να ονομαστούν τα Σκόπια «Μακεδονία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια,

Οι τσομπάνηδες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επιτίθενται συνεχώς στους Ανεξάρτητους Έλληνες, εξαιτίας της θέσης τους κατά της σύνθετης ονομασίας με τον όρο «Μακεδονία» για τα Σκόπια.

Και αρκετοί ρήτορες νηπιακού επιπέδου, που ηχούν όμως τόσο σπουδαίοι στα απλοϊκά μυαλά των ψηφοφόρων της σαμαρικής Νέας Δημοκρατίας, αναρωτιούνται στη Βουλή γιατί δεν είναι οι ΑΝΕΛ «λαϊκιστές», που έχουν αυτή τη θέση, αλλά είναι οι Νεοδημοκράτες.

Η απάντηση είναι απλή. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι λαϊκιστές διότι είχαν πάντα αυτή τη θέση.

Το ίδιο δεν ισχύει για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία μέχρι πριν ένα χρόνο κατέθετε ερωτήσεις στη Βουλή πιέζοντας την ελληνική κυβέρνηση και τον Νίκο Κοτζιά προσωπικά να «δεσμευτούν» στη σύνθετη ονομασία με τον όρο «Μακεδονία».

Διαβάστε εδώ: Πριν ένα χρόνο Κουμουτσάκος και Άδωνις ήταν φανατικά υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας με τον όρο «Μακεδονία»

Και δεν έδιναν μάχες μόνο μέσα στη Βουλή, ώστε να δεσμευτεί η κυβέρνηση στη σύνθετη ονομασία, έδιναν και στα social media, όπου ο γνωστός πατριδοκάπηλος ψεύτης Άδωνις Γεωργιάδης τσακωνόταν με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, υπερασπιζόμενος ο Άδωνις τη σύνθετη ονομασία.

Δείτε εδώ τι έγραφε ο Γεωργιάδης: Τέλος ο Γεωργιάδης – Το 2017 έδινε τον όρο «Μακεδονία», σήμερα στη Βουλή απειλούσε (εικόνα)

Η διαφορά των ΑΝΕΛ από τη ΝΔ είναι σαφής. Οι ΑΝΕΛ είχαν πάντα την ίδια θέση σε αντίθεση με τη λαϊκίστικη σαμαρική Νέα Δημοκρατία.

Σχετικά άρθρα