Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δούρου: Στο ονοματολογικό χάσαμε 26 χρόνια λόγω επαγγελματιών πατριδοκάπηλων

Δούρου: Στο ονοματολογικό χάσαμε 26 χρόνια λόγω επαγγελματιών πατριδοκάπηλων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Σκόπια, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Στα επακόλουθα της επίλυσης ονοματολογικού της ΠΓΔΜ από τους «πατριδοκάπηλους» και τους «επαγγελματίες λαϊκιστές», που επί 26 συναπτά έτη τροφοδοτούσαν ένα τεχνητό αδιέξοδο, αναφέρεται με διαδοχικα tweets, η περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΚΕ του ΠΣ ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

«Στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ χάσαμε 26 χρόνια λόγω λαϊκισμού και επαγγελματιών πατριδοκάπηλων. Σήμερα βάζουμε τέλος στο τεχνητό αδιέξοδο – πράττουμε το αυτονόητο για το αύριο του τόπου», γράφει συγκεκριμένα η περιφερειάρχης Αττικής, και υπογραμμίζει:

«Η συμφωνία στο Σκοπιανό διασφαλίζει την τελική νίκη, για δυο λαούς, σε ένα μείζον ζήτημα, η εκκρεμότητα του οποίου δυσκόλεψε το μέλλον. Μέχρι να φτάσουμε στη νίκη λοιπόν… ιδρώτας, δάκρυα, λύπη και αίμα».

Ενώ νωρίτερα σημειώνει:

«Όπως έχει ειπωθεί, η Ιστορία μάς μαθαίνει ότι οι πολίτες και τα έθνη συμπεριφέρονται με σοφία μόνο όταν έχουν εξαντλήσει όλες τις άλλες λύσεις – 26 χρόνια αδιεξόδου, δείχνουν σήμερα τη λύση».

Με αφορμή δε τις «νεοναζιστικές προκλήσεις στη Βουλή», επισημαίνει ότι «επιβεβαιώνουν την ορθότητα της συμφωνίας για το ονοματολογικό και εκθέτουν όλες τις δυνάμεις που επιλέγουν να τοποθετηθούν απέναντι #vouli #μακεδονικο»

Σχετικά άρθρα