Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευχές και… αιχμές από τον Νικήτα Κακλαμάνη

Ευχές και… αιχμές από τον Νικήτα Κακλαμάνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης Σπηλιωτόπουλος, Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης,

Ευχές με… σπόντες έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης στον επίσης υποψήφιο Άρη Σπηλιωτόπουλο που κατέχει επισήμως το “χρίσμα” της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Αnt1 ο κ. Κακλαμάνης ευχήθηκε καλή δύναμη στον Α. Σπηλιωτόπουλο, εκφράζοντας την ελπίδα μέσα στους επόμενους 2,5 μήνες να… μάθει τα προβλήματα της πόλης.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να κάνουν κέφι την Αυτοδιοίκηση, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά.

«Πρέπει πρώτα να μάθουν τι είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και μετά τα προβλήματα του δήμου» εξήγησε.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης εξήγησε την απόφασή του να είναι και πάλι υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων: «Αγαπώ την πόλη μου και μέσα σε αυτή τη Βουλή δεν νιώθω και πολύ καλά».

Επιπλέον, άφησε αιχμές για την κομματική νομενκλατούρα, που επιλέγει τους επίσημους υποψηφίους της ΝΔ: «αυτοί ζουν μέσα σε τέσσερις τοίχους και δεν έχουν επαφή με τη λαϊκή βάση του κόμματος. Eγώ προέρχομαι από τη λαϊκή βάση και σε αυτήν απευθύνομαι.»

Ο τέως δήμαρχος είπε ότι γνωρίζει ότι οι πιθανότητες εκλογής του είναι περιορισμένες για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, όπως για παράδειγμα λόγω της αλλαγής της πληθυσμιακής σύνθεσης του Δήμου, αλλά ξεκαθάρισε ότι κατεβαίνει για να δώσει τη μάχη.

Σε ερώτηση για το αν θα παραδώσει την έδρα του, ο κ. Κακλαμάνης απάντησε αρνητικά: «Το έχω κάνει δύο φορές από το παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά δεν θα τους κάνω τη χάρη».

Σχετικά άρθρα