Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς οδηγεί τη χώρα σε εθνικό διχασμό με μαριονέτα τον Κούλη και «στρατό» την ακροδεξιά των κοτζαμπάσηδων

Ο Σαμαράς οδηγεί τη χώρα σε εθνικό διχασμό με μαριονέτα τον Κούλη και «στρατό» την ακροδεξιά των κοτζαμπάσηδων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια,

Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Νέα Δημοκρατία; Τα πράγματα είναι απλά. Η δημοκρατική συντηρητική παράταξη που προσπάθησε να δημιουργήσει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, στα χέρια ενός πολιτικά ανίκανου «φιλελεύθερου», του Κυριάκου Μητσοτάκη, οδηγείται σε διάσπαση.

Αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να μεταλλάξει τη Νέα Δημοκρατία σε εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια όμως και υπό την πίεση των σαμαρικών την παραδίδει στην ακροδεξιά, ενώ παράλληλα διατηρεί και το εκσυγχρονιστικό του όραμα.

Πρόκειται περί χίμαιρας πλέον και όχι κόμματος.

Στη ραγδαία μετάλλαξη της Νέας Δημοκρατίας σε ακροδεξιό κόμμα έπαιξαν ρόλο και οι μεταγραφές που πήρε ο Αντώνης Σαμαράς από το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Οι φιλοχουνταίοι ουδέποτε απώλεσαν την ατζέντα τους, δηλαδή της μικρονοϊκής, φοβικής, κομπλεξικής, σχολαστικής και πατριδοκάπηλης ακροδεξιάς, δηλαδή της ακροδεξιάς των κοτζαμπάσηδων και των δουλικών των ξένων αφεντάδων.

Εξάλλου όλοι μας θα θυμόμαστε τη διακυβέρνηση Σαμαρά ως την πλέον προσκυνημένη περίοδο μέσα στα μνημονιακά χρόνια.

Μην σας κάνει εντύπωση, όλοι αυτοί οι «λεβέντηδες» πατριδοκάπηλοι διαχρονικά είναι οι προθυμότεροι συνεργάτες των ξένων.

Θυμάστε όλοι σας με πόση υπερηφάνεια ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλούσε δημόσια για την προθυμία του να υλοποιεί τη μνημονιακή λαίλαπα;

Αυτοί είναι, αυτά έχουν στο DNA τους, για αυτούς η πατρίδα μας δεν είναι τίποτα περισσότερο από το τσιφλίκι τους και ο λαός οι κολίγοι τους.

Δεν είναι πατριώτες, δεν έχουν καμία απολύτως αίσθηση πατριωτισμού.

Είναι η παράταξη που έχασε τη Μικρά Ασία και προκάλεσε τη μικρασιατική καταστροφή, είναι η ίδια παράταξη που έχασε τη μισή Κύπρο.

Εξαιτίας του «επαρχιώτικου» κοτζαμπασισμού τους και της κουτοπονηριάς τους, οδηγούν συνήθως το έθνος σε εθνικές συμφορές.

Απέναντι σε αυτή την αρχοντοχωριάτικη δεξιά, που καταπίεζε τον λαό μας και απομυζούσε την πατρίδα μας, αγωνίστηκε πάντα η δημοκρατική πατριωτική παράταξη.

Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, ούτε και οι καραμανλικοί δεξιοί «γουστάρουν» αυτή την αρχοντοχωριάτικη δεξιά.

Τη δεξιά που γεννάει χουνταίους και προκαλεί εθνικές συμφορές. Τη δεξιά των κουτοπόνηρων αρχοντοχωριατών.

Αυτή η δεξιά είναι που στην παρούσα στιγμή υπονομεύει τη συμφωνία με τα Σκόπια, μια συμφωνία που η ίδια δεξιά προκάλεσε να είναι έτσι, με τις πολιτικές που ακολούθησε τα προηγούμενα χρόνια (ανεξάρτητα από όσα «έσωσε» ο Κοτζιάς), όχι γιατί αυτή η δεξιά νοιάζεται για τη Μακεδονία, ποτέ δεν νοιάστηκαν οι κοτζαμπάσηδες για τον τόπο, αλλά γιατί νομίζει ότι βρήκε τη χρυσή ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς ο αρχηγός της, ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο τελεί σε κάποια «μανία».

Ούτε καν τους ενδιαφέρει να εξετάσουν πώς με αυτή τη συμφωνία τα Σκόπια μετατρέπονται στην πραγματικότητα σε επέκταση της Ελλάδας, με ό,τι κι εάν σημαίνει αυτό.

Συμμαχούν με τους ακροδεξιούς Σκοπιανούς, που φοράνε περικεφαλαίες και παριστάνουν τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου, για να μην περάσει η συμφωνία.

Μια συμφωνία που οι ακροδεξιοί Σκοπιανοί κατηγορούν ως συνθηκολόγηση με την Ελλάδα και παράδοση της μικρής χώρας τους στην Ελλάδα.

Και καλά οι ακροδεξιοί Σκοπιανοί, έχουν κάθε λόγο να ξεσηκωθούν ενάντια «στην υποταγή της χώρας τους στον ελληνικό ιμπεριαλισμό», οι σαμαρικοί πατριδοκάπηλοι ποιο παιχνίδι εξυπηρετούν;

Σε τι αντιδρούν; Αντιδρούν στην «κατάκτηση» των Σκοπίων από την Ελλάδα;

Μήπως έγιναν ξαφνικά αριστεριστές ή απλά στα μικρά τους μυαλά αδυνατούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει; Εμείς νομίζουμε το δεύτερο.

Ωστόσο, επειδή ακριβώς δεν φημίζονται ως οι εξυπνότεροι του έθνους, δεν ρωτάμε τους οπαδούς του Σαμαρά, που συναγωνίζονται σε «μανία» και «εξαλλοσύνη» τον αρχηγό τους, ρωτάμε τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά:

Ποιο παιχνίδι παίζεις;

1ο. Το κάνεις για να εκδικηθείς τον Τσίπρα, επειδή σε έριξε από την κυβέρνηση;

2ο. Σε ποια γεωπολιτική «σφαίρα» έχεις εντάξει το παιχνίδι σου Αντώνη Σαμαρά; Θεωρείς ότι αυτά που κάνεις εξυπηρετούν τον ρόλο της Ελλάδας ως ηγέτιδας δύναμης στα Βαλκάνια για λογαριασμό της Δύσης; Ή έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου;

3ο. Το κάνεις μήπως από «αυθόρμητο πατριωτισμό» Αντώνη Σαμαρά, όπως πιστεύουν οι εξτρεμιστές οπαδοί σου;

Άκου να δεις εμείς τι πιστεύουμε.

Εάν το κάνεις για τον πρώτο λόγο, είσαι εμπαθής, κακομαθημένος και πρέπει να σε κοιτάξει ψυχίατρος.

Εάν το κάνεις για τον δεύτερο λόγο, είσαι εθνικά επικίνδυνος, διότι διαταράσσεις τις σχέσεις της χώρας με τη Δύση και παράλληλα σκάβεις τον πολιτικό λάκκο σου, στον οποίο θα συμπαρασύρεις και το άλλο το σαΐνι, τον Κούλη, που έτσι κι αλλιώς οι Αμερικανοί αποφάνθηκαν ότι «δεν καταλαβαίνει το παιδί».

Εάν το κάνεις για τον τρίτο λόγο, σου έδωσε την ιδανική απάντηση ο παλιός σου συμφοιτητής ο ΓΑΠ: Αφού σε αποκάλεσε συνωμοσιολόγο και διχαστή, σου είπε ότι στερείσαι «των κατάλληλων ερμηνευτικών εργαλείων», δηλαδή σε αποκάλεσε «βλάκα».

Εάν νομίζεις Αντώνη Σαμαρά ότι όλο αυτό που κάνεις είναι πατριωτισμός, τότε είσαι βλάκας, όπως σε λέει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Και ευτυχώς που σε ξεφορτωθήκαμε πριν οδηγούσες τη χώρα σε κάποια εθνική συμφορά.

Όσο για τον νέο διχασμό που καλλιεργείς, θεωρούμε ότι σύντομα θα βρεθείς αντιμέτωπος με τις συνέπειες ΟΛΩΝ των πράξεών σου.

Σχετικά άρθρα