Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνάντηση Κοτζιά-Τσίπρα στο Μαξίμου για το Σκοπιανό – Τι διαρρέει το Makfax

Συνάντηση Κοτζιά-Τσίπρα στο Μαξίμου για το Σκοπιανό – Τι διαρρέει το Makfax
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Μέγαρο Μαξίμου, Νίκος Κοτζιάς, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών,

Mε τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά συναντάται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.

Η μέρα θεωρείται ιδιαιτέρως κρίσιμη για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, με το πρακτορείο Makfax μάλιστα να αναφέρει ότι σήμερα θα γίνει η επικοινωνία ανάμεσα στους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων.

«Οι πρωθυπουργοί ΠΓΔΜ και Ελλάδας Ζόραν Ζάεφ και Αλέξης Τσίπρας, θα έχουν τηλεφωνική επικοινωνία για να συζητήσουν την πρόοδο των διαπραγματεύσεων για το όνομα» αναφέρει το Makfax επικαλούμενο ανώτατες διπλωματικές πηγές και προσθέτει:

«Είναι μια πολυαναμενόμενη τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Ζάεφ και τον Τσίπρα για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, η οποία επρόκειτο να γίνει πριν από 10 μέρες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι την Τετάρτη ο Ζόραν Ζάεφ θα συναντηθεί με την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, με πολλούς να εκτιμούν ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο να της παρουσιάσει μία λύση για το Σκοπιανό.

Σχετικά άρθρα