Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ψάχνει δικαιολογίες ο Κουμουτσάκος: Οι Σκοπιανοί μπορεί να επιστρέψουν με νέα αιτήματα

Ψάχνει δικαιολογίες ο Κουμουτσάκος: Οι Σκοπιανοί μπορεί να επιστρέψουν με νέα αιτήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια, Τουρκία,

«Δεν ξέρω αν η αναμονή και οι καθυστερήσεις βοηθούν στο Σκοπιανό, μπορεί μετά από αυτό οι γείτονες να επιστρέψουν με νέα αιτήματα» δήλωσε την Κυριακή στον ΣΚΑΪ ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει συγκατάθεση στη συμφωνία, με βάση τα όσα γνωρίζει μέχρι στιγμής, και ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα για κάτι τόσο σημαντικό καθώς δεν υπάρχει επαρκής πολιτική νομιμοποίηση.

Ο κ. Κουμουτσάκος σκοπίμως αποκρύπτει ότι η συμφωνία θα εγκριθεί από τη Βουλή και όχι από τον κ. Τσίπρα. Η παραπληροφόρηση αυτού του αμετροεπούς φιλελέ λαϊκιστή έχει ξεφύγει από κάθε ανεκτό όριο.

Σημείωσε επίσης ότι το Σκοπιανό έχει ιδιαίτερη φόρτιση για τους Έλληνες και ότι δεν ξέρει πως θα αντιδράσουν μετά τη συμφωνία. «Η κυβέρνηση διαίρεσε και δεν ένωσε με τη στάση της», πρόσθεσε.

Επιμένει δηλαδή να παραπληροφορεί, μιας και η συμφωνία θα εγκριθεί από τη Βουλή και όχι νωρίτερα.

Αναφερόμενος στην Τουρκία τόνισε ότι το προεκλογικό κλίμα δεν δικαιολογεί τις ενέργειες της χώρας και ότι δεν πρέπει να τρέφουμε ψευδαισθήσεις καθώς η Τουρκία έχει ξεκάθαρη στρατηγική αμφισβήτησης της Ελλάδας στο Αιγαίο.

«Μπορεί μετά τις εκλογές η Τουρκία να αποκλιμακώσει τη ρητορία αλλά η ουσία δεν θα αλλάξει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα