Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμετανόητος ο Καμπόσος: Τι είπε για τη διαγραφή του από τη Ν.Δ.

Αμετανόητος ο Καμπόσος: Τι είπε για τη διαγραφή του από τη Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άργος, Γιάννης Μπουτάρης, Δημήτρης Καμπόσος, Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Νέα Δημοκρατία, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Αμετανόητος παραμένει ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, παρά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον διαγράψει από τη ΝΔ για τις ρατσιστικές του αναφορές για τον Γιάννη Μπουτάρη.

Πάντως, αυτή τη φορά ανέλαβε πλήρως την ευθύνη των λόγων του, σε αντίθεση με το παρελθόν, που απέδωσε την επίθεσή του στο πρόσωπο του δημάρχου Θεσσαλονίκης σε έναν από τους πολλούς συνεργάτες που χειρίζονται τους λογαριασμούς του στα social media.

«Δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Καμπόσος, παραδεχόμενος πάντως ότι η απόφαση διαγραφής του τον λυπεί, ενώ επικαλείται το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.

«Ενημερώθηκα πριν λίγο για την απόφαση του προέδρου της Ν.Δημοκρατίας. Είναι κάτι που με λυπεί βέβαια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι. Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους.

Παραμένω σταθερός στις ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ. Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ», δήλωσε ο κ. Καμπόσος

Σχετικά άρθρα