Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Θα χαιρετίσουμε μία μετακίνηση του κ. Μητσοτάκη προς την πραγματικότητα

Παππάς: Θα χαιρετίσουμε μία μετακίνηση του κ. Μητσοτάκη προς την πραγματικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Ασημακοπούλου, Νίκος Παππάς, Σκόπια, Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής,

Η κυβέρνηση θα χαιρετίσει μία μετακίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την πραγματικότητα όσον αφορά το όνομα της ΠΓΔΜ, υπογράμμισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στη Βουλή.

«Η πραγματικότητα πάρα πολλές φορές είναι επίμονη και προσγειώνει τους πάντες. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχετε προσγειωθεί στην πραγματικότητα σε σχέση με τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, διότι ακούσαμε ότι ο αρχηγός σας δεν θα είναι απόλυτος στη λύση η οποία προκρίνεται για το όνομα», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στην βουλευτή της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και πρόσθεσε:

«Μια μετακίνηση -σας μιλάω ειλικρινώς- θα τη χαιρετίσουμε, μετακίνηση προς τις πάγιες θέσεις της ελληνικής πλευράς όπως αυτές έχουν διατυπωθεί τα τελευταία χρόνια.

»Έτσι θα προσγειωθείτε και με το ζήτημα της ολοκλήρωσης του προγράμματος και της καθαρής εξόδου. Άρα, νομίζω θα αφήσουμε τον πανδαμάτορα χρόνο να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα και να ασκείτε και την κριτική σας, με βάση αυτά που πραγματικά συμβαίνουν».

Σχετικά άρθρα