Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Τόσκας: «Μπαχαλάκηδες» δημιουργούν το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια

Νίκος Τόσκας: «Μπαχαλάκηδες» δημιουργούν το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, Εξάρχεια, Νίκος Τόσκας, Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Έμφαση στην αλλαγή νοοτροπιών και συμπεριφορών, ώστε η Αστυνομία να είναι «πιο φιλική στον πολίτη και πιο αποτελεσματική», προσέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Παράλληλα, αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν στα Εξάρχεια, υποστήριξε ότι οι οδηγίες που διαθέτει η Αστυνομία είναι «να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων», καθώς επίσης και ότι καταβάλλονται προσπάθειες να συλλαμβάνονται «όσοι εκτρέπονται και παραβαίνουν το νόμο».

Ο κ. Τόσκας, επιπλέον, έκανε λόγο για «μπαχαλάκηδες», οι οποίοι «δημιουργούν το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια» και «συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών».

Τέλος, κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι δεν κάνει εποικοδομητική κριτική στην κυβέρνηση, καθώς και ότι δεν παίρνει σαφείς θέσεις σε εθνικά θέματα ή θέματα ασφάλειας.

«Η τακτική της Ν.Δ. να χαϊδεύει ή να αποφεύγει την κριτική σε ακροδεξιούς κύκλους λειτουργεί υπονομευτικά για την ομαλή θεσμική δημοκρατική λειτουργία» σημείωσε, με νόημα.

Σχετικά άρθρα