Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η ιστορία δεν διαγράφεται και δεν ξεκινάει από τη γέννηση του Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Η ιστορία δεν διαγράφεται και δεν ξεκινάει από τη γέννηση του Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γρηγόρης Λαμπράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρία Σπυράκη, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Η δήλωση της κ. Σπυράκη ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν αγέννητος το 1963, άρα δεν μπορεί να γνωρίζει για τη δολοφονία Λαμπράκη, δεν είναι απλώς ανόητη και αστεία, αλλά εκφράζει αυθεντικά αυτό που αντιπροσωπεύει η σημερινή ηγεσία της ΝΔ”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας σχετική δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

“Δεν πρόκειται”, σημειώνει, “για άγνοια της ιστορίας αδικαιολόγητη για κάποιον που διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας, ούτε για μια ακόμα γκάφα από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο πρόεδρος της ΝΔ”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι “πρόκειται για κάτι πολύ χειρότερο, για μια συνειδητή προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να διαγράψει την ιστορία και όσα αυτή μπορεί να διδάξει στις επόμενες γενιές και, βέβαια, και στην παράταξή του”.

“Η ιστορία βέβαια ούτε διαγράφεται, ούτε ξαναγράφεται, ούτε ξεκινά από τη γέννηση του Κυριάκου Μητσοτάκη”, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, η Μαρία Σπυράκη προσπάθησε να μπαλώσει την απίστευτη γκάφα του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τον 17χρονο που δεν τον ενδιαφέρει η δολοφονία Λαμπράκη από το παρακράτος της Δεξιάς.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, προσπάθησε να τον δικαιολογήσει, αλλά με το επιχείρημα της ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968», που απευθύνεται προφανώς σε μωρά, έκανε ακόμα χειρότερη τη θέση του προέδρου του κόμματος.

Η Μαρία Σπυράκη βέβαια δεν έμεινε εκεί. Σε πλήρη ταύτιση με το Μάκη Βορίδη, δικαιολόγησε και αυτή της επιθέσεις κατά του Γιάννη Μπουτάρη, λέγοντας πως «την εθνική τους ανησυχία εξέφρασαν οι άνθρωποι και μας κατηγόρησαν όλους εμάς τους Μακεδόνες ακραίους».

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατέγραψε μια ακόμη γκάφα στο ενεργητικό του. Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ είπε το αμίμητο: «Τι τον νοιάζει τον 17χρονο αν έγινε το 1963 η δολοφονία του Λαμπράκη».

Εν ολίγοις ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πιστεύει ότι οι 17χρονοι δεν πρέπει να μαθαίνουν ιστορία και δεν πρέπει να ψηφίζουν! Άριστα δέκα με τόνο mister president.

Σχετικά άρθρα