Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Κουβέλης για το πότε θα απελευθερωθούν οι δύο στρατιωτικοί

Τι είπε ο Κουβέλης για το πότε θα απελευθερωθούν οι δύο στρατιωτικοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Αδριανούπολη, Δημήτρης Κουκλατζής, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φυλακές, Φώτης Κουβέλης,

«Ουδείς μπορεί να μιλήσει με σαφήνεια για τον χρόνο απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές ύψιστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η κράτηση των δύο στρατιωτικών φαίνεται να έχει ενταχθεί στην «απαράδεκτη» εθνικιστική ατζέντα του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, εν όψει των εκλογών στη γειτονική χώρα.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής της Βουλής, στην οποία ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις ΕΠΕ, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα σταματήσει η -με κυμαινόμενη ένταση- προκλητικότητα της Τουρκίας.

Όπως πρόσθεσε, αυτό που επιδιώκει η ηγεσία της γείτονος είναι να εξασφαλίσει πεδίο με δήθεν αμφισβητούμενα ζητήματα, ώστε να βρεθεί η Τουρκία παρούσα στην ευρύτερη περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ.

Σχετικά άρθρα