Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τόσκας: H ΝΔ έχει «στρώσει το χαλί» σε ακροδεξιές παρέες

Τόσκας: H ΝΔ έχει «στρώσει το χαλί» σε ακροδεξιές παρέες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Νίκος Τόσκας, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Στις επικρίσεις κατά της κυβέρνησης περί «ανοχής» απέναντι στην ομάδα «Ρουβίκωνας» απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Μιλώντας στον Αnt1 o κ. Τόσκας σημείωσε πως αντί να προβάλλονται οι μεγάλες επιτυχίες της Αστυνομίας, προβάλλονται ζητήματα με αρνητικό πρόσημο, όπως ο «Ρουβίκωνας».

Ανέφερε ακόμη ότι η δράση τέτοιων ομάδων προκαλεί περισσότερες αρνητικές επιπτώσεις για την κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι έχουν συλληφθεί 67 άτομα στη διάρκεια δυο ετών, διαβεβαιώνοντας ότι η Αστυνομία κάνει ό,τι μπορεί για να αντιμετωπίσει την δράση τους.

Απαντώντας σε συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε ότι υπάρχουν κατευθύνσεις για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο και ότι είναι «παραμυθάκι» ότι δεν έχουν εντολές οι αστυνομικοί από την πολιτική και φυσική ηγεσία.

Χαρακτήρισε παράλληλα «απόλυτα καταδικαστέα» την επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας και συμπλήρωσε πως γίνονται ενέργειες προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δράση τους.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του κατά τις οποίες χαρακτήρισε τον Ρουβίκωνα «πολιτικό μωρό που μπουσουλάει», ο κ. Τόσκας είπε ότι το εννοούσε σε επίπεδο ιδεολογίας και υπογράμμισε ότι το ζήτημα ασφάλειας της χώρας δεν πρέπει να επικεντρώνεται στον «Ρουβίκωνα» καθώς αποτελεί μικρό ποσοστό του προβλήματος.

Για την επίθεση που δέχθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης και την κόντρα που ξέσπασε με αφρομή το γεγονός αυτό μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, ο κ. Τόσκας κατηγόρησε την Ν.Δ. ότι έχει «στρώσει το χαλί» σε ακροδεξιές παρέες.

Απαντώντας τέλος στην κριτική της Φώφης Γεννηματά, την κάλεσε να θυμηθεί πως ήταν η χώρα όταν εκείνη ήταν στην κυβέρνηση, ενώ εξαπέλυσε πυρά και κατά συνδικαλιστών αστυνομικών λέγοντας πως κάποιοι δουλεύουν «εργολαβικά» για την αντιπολίτευση.

Σχετικά άρθρα