Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΝΔ κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι ευθύνεται για την πολιτική και ηθική νομιμοποίηση της βίας

Η ΝΔ κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι ευθύνεται για την πολιτική και ηθική νομιμοποίηση της βίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Νέα Δημοκρατία,

«Η πολιτική και ηθική νομιμοποίηση της βίας στην Ελλάδα φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα σχόλια του Πρωθυπουργού για «ένα συμπαγές, σκοτεινό, και ακραίο τμήμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με έκφραση στα κορυφαία όργανά της».

Σε ανακοίνωσή της, η Ν.Δ. επισημαίνει ότι «αυτός και το κόμμα του πρωτοστάτησαν και υπέθαλψαν τη βία τον Δεκέμβριο του 2008.

»Αυτός και το κόμμα του προανήγγειλαν κρεμάλες στο Σύνταγμα και μιλούσαν για γερμανοτσολιάδες.

»Αυτός και το κόμμα του επέχαιραν για τις βίαιες επιθέσεις σε στελέχη άλλων κομμάτων και δημοσιογράφων, μιλώντας για “δικαιολογημένη αγανάκτηση”.

»Αυτός και το κόμμα του έχτισαν καριέρες και τελικά κατέλαβαν την εξουσία επενδύοντας στη βία, τη συκοφαντία, την πόλωση και την τοξικότητα.

»Αυτός και το κόμμα του προσπαθούν ακόμη και σήμερα να πείσουν τους πολίτες ότι υπάρχει καλή και κακή βία».

Η Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζει πως «η βία είναι βία απ’ όπου κι αν προέρχεται και η αντιμετώπισή της είναι πρώτη προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης».

«Αν ο κ. Τσίπρας είχε ίχνος τσίπας θα έπρεπε να ντρέπεται για τη θρασύτατη αναφορά του στη Νέα Δημοκρατία. Αλλά τόσος είναι…», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά άρθρα