Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τα στελέχη που επικροτούν τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τα στελέχη που επικροτούν τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άργος, Γενοκτονία Ποντίων, Γιάννης Μπουτάρης, Δημήτρης Καμπόσος, Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μυκήνες, Νέα Δημοκρατία, Πόντιοι, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Με ανακοίνωση του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά από το πρόεδρο της ΝΔ να αποπέμψει από το κόμμα τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δ. Καμπόσο για την ανάρτηση του, με την οποία επιδοκίμαζε την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο αποκάλεσε «προδότη».

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

Η φασιστική επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη καταδικάστηκε επίσημα από τη Ν.Δ. Αυτή η επίσημη καταδίκη, όμως, δεν πτόησε το μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, από το να αναρτήσει ένα επιεικώς άθλιο σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το στέλεχος της Ν.Δ. είχε το θράσος να γράψει «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», επιδοκιμάζοντας τον τραμπουκισμό του Γιάννη Μπουτάρη, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση έσβησε τη σχετική ανάρτηση.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποπέμψει το στέλεχος του κόμματός του, Δ. Καμπόσο, και να καταδικάσει έμπρακτα τις ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους.

Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της Ν.Δ.

Σχετικά άρθρα