Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: Άνθρακες ο θησαυρός για τη Novartis – Στοχοποιείτε τα μη αρεστά σας πρόσωπα

Βενιζέλος: Άνθρακες ο θησαυρός για τη Novartis – Στοχοποιείτε τα μη αρεστά σας πρόσωπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Σκάνδαλο Novartis,

Η κυβέρνηση έχει υποστεί δικανική, πολιτική και θεσμική ήττα στην υπόθεση Nοvartis τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Βουλή.

«Στοχοποιείτε τα μη αρεστά σας πρόσωπα. Όλη η βάση της είναι κατά της συναλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε ο κ. Βενιζέλος.

Μίλησε για σφετερισμό δικαστικών οργάνων και διαδικασιών, χαρακτήρισε απόλυτο φιάσκο τους χειρισμούς της κυβέρνησης και άκυρη όλη τη διαδικασία και τις καταθέσεις των ανωνύμων μαρτύρων.

«Δεν θέλατε την πλήρη διερεύνηση για να μην αποκαλυφθούν οι μάρτυρες, να μην βγει η κουκούλα τους.

»Θα βγει όμως στην επόμενη Βουλή κι όλα θα κριθούν με βάση το Σύνταγμα, τους νόμους και όσα προβλέπονται από τις διαδικασίες του Κοινοβουλίου», είπε ο κ. Βενιζέλος.

Ακόμη άσκησε έντονη κριτική στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή για τη επιλογή του να στείλει στη Βουλή το έγγραφο του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αγγελή με το οποίο τίθενται στο αρχείο οι μηνύσεις που έχουν καταθέσει οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, λέγοντας ότι παραβιάζει τη μυστικότητα των διαδικασιών.

Σχετικά άρθρα