Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι συμφώνησαν Γεροβασίλη – Θεσμοί για το Δημόσιο

Τι συμφώνησαν Γεροβασίλη – Θεσμοί για το Δημόσιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Όλγα Γεροβασίλη,

Η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων στη Δημόσια Διοίκηση συζητήθηκε στη συνάντηση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη με τους Θεσμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεσμοί αναγνώρισαν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις διαδικασίες της κινητικότητας (θα συνεχιστεί το 2018 με δύο ακόμη κύκλους) και της ηλεκτρονικής αξιολόγησης, για την οποία η υπουργός ανέφερε ότι οι εγγραφές δημοσίων υπαλλήλων στη νέα, ψηφιακή πλατφόρμα – διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη- ξεπερνούν ήδη τις 30.000.

Σχετικά με την επιλογή των επιτελικών στελεχών στο Δημόσιο (διοικητικοί και τομεακοί γραμματείς), η κ. Γεροβασίλη ενημέρωσε ότι οι σχετικές προκηρύξεις έχουν ολοκληρωθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο, οπότε και έπαψε η συμμετοχή του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης στη διαδικασία, ενώ πλέον η διαδικασία υλοποιείται από Ανεξάρτητες Αρχές.

Για τον λόγο αυτό, συνάντηση με τους θεσμούς είχαν και οι επιτελείς του ΑΣΕΠ, προκειμένου να τοποθετηθούν επί των όποιων καθυστερήσεων καταγράφηκαν στη διαδικασία.

Σχετικά άρθρα