Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΔΗΣΥ: Aνυπαρξία σχεδίου αντιμετώπισης του εγκλήματος

ΔΗΣΥ: Aνυπαρξία σχεδίου αντιμετώπισης του εγκλήματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνω Λιόσια, Αστυνομία, Δημοκρατική Συμπαράταξη,

Για ανυπαρξία σχεδίου αντιμετώπισης της εγκληματικότητας κατηγορεί την κυβέρνηση η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΔΗΣΥ) και με αφορμή το σημερινό περιστατικό στα Άνω Λιόσια, αφού συγχαίρει τους αστυνομικούς, καλεί τον Α. Τσίπρα και τον Ν. Τόσκα να εγκαταλείψουν τη στάση «πέρα βρέχει» και να ασχοληθούν σοβαρά με την ΕΛΑΣ.

«Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα περιστατικού όπου αστυνομικοί κινδύνευσαν τη ζωή τους με στόχο τη σύλληψη υπόπτων για σοβαρά εγκλήματα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. της ΔΗΣΥ Εύη Χριστοφιλοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι «αξίζουν συγχαρητήρια στους άντρες της ΟΠΚΕ που προέβησαν στις συλλήψεις παρά τον καταιγισμό πυροβολισμών που δέχονταν από τα γύρω κτίρια».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «έχουμε επανειλημμένα επισημάνει στον κ. Τόσκα ότι τα άβατα στη Δυτική Αττική θεριεύουν και η εγκληματικότητα αυξάνεται ραγδαία. Τα πρόσφατα μέτρα “ασπιρίνες” και τα εγκαίνια αλλαγής κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης καταδεικνύουν ανυπαρξία σχεδίου αντιμετώπισης του εγκλήματος».

«Οι κ.κ. Τσίπρας και Τόσκας πρέπει να εγκαταλείψουν τη στάση “πέρα βρέχει” για όσο ακόμα παραμένουν “κυβέρνηση”. Ας ασχοληθούν επιτέλους με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αστυνομικούς που καλούνται να προστατεύσουν την ασφάλεια των πολιτών με κίνδυνο της ζωής τους» υπογραμμίζει η κα Χριστοφιλοπούλου, καταλήγοντας: «Αναμένουμε τουλάχιστον να πράξουν τα αυτονόητα μετά το σημερινό περιστατικό».

Σχετικά άρθρα