Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διευκρινιστική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για τη Μαρία Ρεπούση

Διευκρινιστική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για τη Μαρία Ρεπούση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαρία Ρεπούση, Υπουργείο Οικονομικών,

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο το υπουργείο Οικονομικών για την υπόθεση ελέγχου της Μαρίας Ρεπούση για την αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό.

Το ΥΠΟΙΚ χαρακτηρίζει “χαμηλής προτεραιότητας” την υπόθεση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ:

“Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης για τα εμβάσματα εξωτερικού, από το Υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζεται ότι, η Βουλευτής κυρία Μαρία Ρεπούση έχει υποβάλει κατάσταση δικαιολόγησης κεφαλαίου, όπως είχε κληθεί να κάνει, από 14/02/2013. Η υπόθεση δεν έχει ακόμη στοχευθεί για έλεγχο στις 531 υποθέσεις, καθώς έχει αξιολογηθεί ως χαμηλότερης προτεραιότητας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Από πλευράς της η κυρία Ρεπούση σε χθεσινή της δήλωση διευκρίνισε ότι τα εμβάσματα καλύπτονται από τις φορολογικές της δηλώσεις, έγιναν για λόγους σπουδών και υγείας οικείων της προσώπων και μετά την εξυπηρέτηση των εν λόγω αναγκών το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού επέστρεψε στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, προς τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΓΓΔΕ, θα διενεργηθεί άμεσα ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν οι υπαίτιοι της «διαρροής» σχετικών στοιχείων και δήθεν πληροφοριών, με τους ελέγχους των εμβασμάτων βουλευτών.

Σχετικά άρθρα