Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aντώναρος “πυροβολεί” Σαμαρά, Άδωνι, Κυριάκο: Η αφωνία των φοβισμένων καθήλωσε τη Ν.Δ.

Aντώναρος “πυροβολεί” Σαμαρά, Άδωνι, Κυριάκο: Η αφωνία των φοβισμένων καθήλωσε τη Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Αντώναρος, Κυριάκος Μητσοτάκης,

Με μια μακροσκελή ανάρτηση ο Ευάγγελος Αντώναρος επιτέθηκε κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και των Αντώνη Σαμαρά – Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για σκέψεις να καταργηθεί η θέση των αντιπροέδρων στη ΝΔ.

Ο κ. Αντώναρος, σχολιάζοντας στον λογαριασμό του στο Facebook το εν λόγω δημοσίευμα του news247.gr, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, υπενθυμίζοντας παλαιότερες δηλώσεις του για την «οικονομία-κούκλα που παρέδωσε η χούντα στη Μεταπολίτευση», όπως έλεγε κάποτε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Από το στόχαστρο του κυβερνητικού εκπροσώπου της εποχής Καραμανλή, δεν ξέφυγαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις επιλογές των οποίων άλλωστε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε και έχει κεντρική θέση.

«Κι ο σημερινός Κυριάκος Μητσοτάκης που τον έχρισε — με βάση κάποια μυστική συμφωνία που μόνο μυστική βέβαια δεν είναι για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ– αντ΄αυτού. Ναι τον κύριο που μέχρι το καλοκαίρι του 2011 καθύβριζε τον Κώστα Καραμανλή κι ελεεινολογούσε το κόμμα που τον περιμάζεψε.

Κι αυτό ακριβώς τα δείχνει όλα — κυρίως όμως έλλειψη να κουμαντάρει ο πρόεδρος της ΝΔ το μεγάλο καράβι μόνο του.

Το ότι τώρα φαίνεται έτοιμος να δείξει την πόρτα εξόδου δεν είναι επίδειξη ισχύος. Αλλά απόδειξη αδυναμίας.

Και κυρίως έλλειψης αισθησης για τη χρονική συγκυρία.

Τώρα είναι αργά.

Το κακό έχει γίνει.

Οι κραυγές των ακραίων και η αφωνία των φοβισμένων έχει καθηλώσει τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Αντώναρος.

Σχετικά άρθρα