Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κεφαλογιάννης θα επισκεφτεί Μητρετώδη και Κούκλατζη στην τουρκική φυλακή

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κεφαλογιάννης θα επισκεφτεί Μητρετώδη και Κούκλατζη στην τουρκική φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Αδριανούπολη, Δημήτρης Κουκλατζής, Ελληνικός Στρατός, Ευρωβουλευτές, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Νέα Δημοκρατία, Τουρκία,

Το μεσημέρι της Δευτέρας πρόκειται να επισκεφθεί ο Μανώλης Κεφαλογιάννης τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από την 1η Μαρτίου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ θα μεταβεί στην Τουρκία αμέσως μετά τους εορτασμούς στην Αλεξανδρούπολη για την απελευθέρωση της πόλης και θα είναι ο πρώτος Έλληνας και Ευρωπαίος αξιωματούχος που θα δει από κοντά τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κουκλατζή.

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής είχε επισκεφτεί την Τουρκία στις 23 Μαρτίου, ως πρόεδρος της μεικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας, και είχε υποβάλει σχετικό αίτημα προς τις τουρκικές Αρχές.

Υπήρξε τηλεφώνημα από τον Τούρκο πρέσβη στις Βρυξέλλες, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Κεφαλογιάννη ότι θα τού χορηγηθεί η σχετική άδεια και θα είναι ο πρώτος Έλληνας και Ευρωπαίος αξιωματούχος που θα επισκεφτεί τους δυο Έλληνες, τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και το λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.

Σχετικά άρθρα