Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του εξευτελίζει τον Σαμαρά!

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του εξευτελίζει τον Σαμαρά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Αντώνης Σαμαράς, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ΣΥΡΙΖΑ,

Με ένα σχόλιο πλήρως απαξιωτικό έως κι εξευτελιστικό για το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη Σύνοδο Κορυφής.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, ο Αντώνης Σαμαράς είναι φερέφωνο της Άνγκελα Μέρκελ και δεν αξίζει στον ελληνικό λαό ένας τέτοιος “φίλος” των Μέρκελ και Γιούνγκερ για πρωθυπουργός της χώρας.

Η κυβέρνηση Σαμαρά παρουσιάζεται στις συνόδους Κορυφής μόνο για να στηρίξει τις πιο αντικοινωνικές πολιτικές που εκφράζονται από την κ. Μέρκελ και τους συμμάχους της. Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ως ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του κ. Γιούνκερ, του οποίου οι θέσεις είναι συνώνυμες με το μηχανισμό των μνημονίων και της σκληρής επιτήρησης της χώρας και ο οποίος σε κάθε ευκαιρία διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα δεν θα βγει από το μνημόνιο, διαψεύδοντας έτσι τους εγχώριους συμμάχους του.

Ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία πρόταση για την έξοδο από την κρίση που να μην ταυτίζεται με την ακραία πολιτική λιτότητας και της δημοσιονομικής πειθαρχίας, ενώ υποκρίνεται όταν στο εσωτερικό της χώρας μιλά για χαλάρωση της μνημονιακής πολιτικής. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό να εκπροσωπείται από τους φίλους των κκ Γιούνκερ και Μέρκελ.

Σχετικά άρθρα