Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμφύλιος πόλεμος στη ΝΔ: Νέα επίθεση στον Μητσοτάκη από το «Σαμαρικό» Antinews

Εμφύλιος πόλεμος στη ΝΔ: Νέα επίθεση στον Μητσοτάκη από το «Σαμαρικό» Antinews
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Νέα επίθεση στον Μητσοτάκη εξαπολύει το σαιτ Antinews που απηχεί τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, επιβεβαιώνοντας περίτρανα τον εμφύλιος πόλεμο που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας.

Ολόκληρο το άρθρο:

Έχουν πολύ πλάκα ορισμένοι που ασκούν κριτική στο Antinews. Και ακόμη μεγαλύτερη πλάκα όλοι όσοι νομίζουν ότι γίναμε… ΣΥΡΙΖΑ και χτυπάμε τον Κυριάκο για να μη βγει πρωθυπουργός.

Είναι τόσο αστείοι ορισμένοι τύποι που ακόμη και πρωτοσέλιδο σε… αριστερές εφημερίδες μας έχουν κάνει. Τα δε συριζαίϊκα σάιτ, αυτά που παίρνουν κρυφό μπαχτσίσι από τα υπόγεια του Μαξίμου , μας έκαναν πρώτο θέμα.

Γιατί χτυπήσαμε τον Μητσοτάκη. Γιατί τολμήσαμε να τα βάλουμε με την Πειραιώς. Γιατί είχαμε το θάρρος να βγάλουμε ένα – δυο χαρτάκια από τα πολλά που έχουμε και που δείχνουν πώς έφτασε η χώρα εδώ που έφτασε.

Δεν μας έφταναν οι αριστερούληδες που μας έβριζαν τόσα χρόνια γιατί τους κάναμε κριτική, τώρα μας την πέσανε και οι δεξιούληδες γιατί δεν θέλουμε να γίνουν οσφυοκάμπτες του πολυχρονεμένου της Πειραιώς. Ε, αυτό πάει πολύ. Να μας μέμφονται αυτοί που… πονάει η μέση τους από τις υποκλίσεις; Αυτό πάει πολύ.

Δεν έχουν καταλάβει τίποτε. Δεν βλέπουν μπροστά τους τίποτε. Οι ίδιοι που κάποτε ακούγανε τη λέξη «Μητσοτάκης» και βγάζανε σπυριά, και αλλάζανε δρόμο, τώρα φέρονται στον γιο λες και είναι ο μεγαλύτερος ηγέτης που πέρασε ποτέ.

Γιατί βρε παιδιά; Τι σας έκανε η έρμη η χώρα και της φέρεστε έτσι;

Απέδειξε ο Μητσοτάκης ότι είναι ικανός να κυβερνήσει τη χώρα;

Έκανε κάτι που να δείχνει ότι έχει ένα όραμα και δεν θα είναι μία από τα ίδια;

Που τον είδατε όλοι εσείς και τον κρίνατε ικανότατο πολιτικό; Έτσι ξαφνικά πάθατε… Μητσοτακίαση και δεν βλέπετε μπροστά σας;

«Εμείς είμαστε Νεοδημοκράτες», θα απαντήσουν κάποιοι για να μας κλείσουν το στόμα. Ναι, έχουν δίκιο αλλά υπάρχουν και ποιοτικές διαφορές.

Άλλο να είσαι Νεοδημοκράτης απλά και μόνο γιατί είσαι θεσιθήρας κι άλλο γιατί αγαπάς την Ελλάδα και την παράταξη. Άλλο να θέλεις να δεις να καταστρέφεται το κόμμα σου και μαζί και η πατρίδα κι άλλο να λες την αλήθεια όσο κι αν πονάει αυτή.

Το Αntinews ποτέ δεν ήταν με κανέναν, ποτέ δεν ήταν ελεγχόμενο από κανέναν παρά μόνο από τον ιδρυτή του.

Πίστεψε και συνεχίζει να πιστεύει στους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν τη χώρα να ορθοποδήσει.

Αν είναι η Νέα Δημοκρατία το κόμμα που θα ξανακάνει μεγάλη τη χώρα τότε μαζί της.

Αλλά αφού φύγουν τα σαπρόφυτα που δεν ξέρουν τι να κάνουν και όταν θα έρθει η κρίσιμη ώρα να πάρουν σοβαρές αποφάσεις είναι σίγουρο ότι θα κιοτέψουν.

Είναι πολύ τραγικό να πιστεύει κανείς ότι αν γίνεις υπηρέτης πολλών αφεντάδων θα διασωθείς πολιτικά.

Ή ότι έτσι υπηρετείς καλύτερα την πατρίδα σου. Για κάτι τέτοιες απόψεις διαλύθηκε η Ελλάδα.

Θα ήταν πολύ εύκολο για εμάς να πάμε με το ρεύμα, μιας και το πολιτικό ρεύμα είναι «γαλάζιο».

Είναι όμως διαφορετικό το γαλάζιο της Νέας Δημοκρατίας και αυτό της Ελλάδας. Κι εμείς επιλέγουμε να είμαστε με το δεύτερο.

Ακόμη κι αν στο δρόμο υπάρχουν απώλειες, ιδεών, φίλων, παρεών.

Ας μην ανησυχούν λοιπόν οι «φίλοι» που μας πούλησαν στα δύσκολα.

Δε γίναμε ποτέ Συριζαίοι, δεν θα γίνουμε ποτέ αριστεροί.

Να προσέξουν μόνον αυτοί μη γίνουν δεκανίκι του Τσίπρα και γελάει ο κόσμος.

Και να προσέξουν γιατί η υστεροφημία είναι πολύ δύσκολη κατάσταση. Κι όπως λέει και ο σοφός λαός «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

Σχετικά άρθρα