Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Το μόνο πλεονάζον προσωπικό στο Δημόσιο είναι ο κ. Μητσοτάκης – Θα απολυθεί

Παππάς: Το μόνο πλεονάζον προσωπικό στο Δημόσιο είναι ο κ. Μητσοτάκης – Θα απολυθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, Δημόσιοι Υπάλληλοι, ΕΡΤ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παππάς,

Στη γνωστή θέση του για μικρότερο κράτος και στην περαιτέρω συρρίκνωση του ανθρώπινου δυναμικού του ήδη υποστελεχωμένου σήμερα Δημοσίου, επέμεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό ΨΗΠΤΕ, Νίκο Παππά να απαντά: «”Πλεονάζον” πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα ”απολυθεί” στις εκλογές. Ίσως και νωρίτερα».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατά την ομιλία του σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Γραμματεία Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, προανήγγειλε εφαρμογή του κανόνα «μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις», όταν φέτος ισχύει ο κανόνας μία προς τρεις.

Στο μεταξύ, σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στην ΕΡΤ είπε ότι «το τέλος θα μειωθεί στο μισό» και «αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό, θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό», συμπληρώνοντας πως «αυτό που γίνεται σήμερα στην ΕΡΤ είναι θλιβερό και απαράδεκτο».

Ο Νίκος Παππάς, με ανάρτησή του στο twitter, απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, γράφοντας: «O Κ. Μητσοτάκης μίλησε για πλεονάζον προσωπικό σε νοσοκομεία και ΕΡΤ. ”Πλεονάζον” πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα ”απολυθεί” στις εκλογές. Ίσως και νωρίτερα. Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι κανένας άνθρωπος δεν περισσεύει».

Σχετικά άρθρα