Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ι. Τζαμτζής: Η Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τη θέση της για τους μισθούς των ενόπλων

Ι. Τζαμτζής: Η Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τη θέση της για τους μισθούς των ενόπλων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαστικοί Λειτουργοί, Ιορδάνης Τζαμτζής, Μισθοί, Σώματα Ασφαλείας,

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιορδάνης Τζαμτζής ζήτησε για άλλη μια φορά από την Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το ζήτημα της αποκατάστασης των μισθών των Ενόπων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Μετά την δήλωση που συνυπέγραψε την Τετάρτη με άλλους 4 βουλευτές του κόμματός του, προειδοποιώντας ότι για να ψηφίσουν την τροπολογία για την αποκατάσταση των μισθών των δικαστικών λειτουργών πρέπει σε αυτή να συμπεριληφθούν και οι ένοπλοι, ο κ. Τζαμτζής επανήλθε σήμερα στο ζήτημα με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθmό Mega.

Kάλεσε την κυβέρνηση να δεσμευτεί ξεκάθαρα, πως θα προχωρήσει σε αντίστοιχη ρύθμιση όταν καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ που δικαιώνει ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας, λέγοντας πως «το μήνυμα που περνά μια τέτοια κίνηση που ξεκινά από τους δικαστές δεν είναι το καλύτερο».

Διευκρίνισε ωστόσο πως οι πέντε βουλευτές δεν έχουν πρόβλημα με την αποκατάσταση των αμοιβών των δικαστικών, αλλά να γίνουν αντίστοιχες κινήσεις και σε για άλλους κλάδους που έχουν δικαιωθεί δικαστικά.

Σχετικά άρθρα