Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί μήνυσε Ξανθό και Πολάκη η σύζυγος του Στουρνάρα

Γιατί μήνυσε Ξανθό και Πολάκη η σύζυγος του Στουρνάρα

Μηνυτήρια αναφορά κατά της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ κατέθεσε η Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα που κάνει λόγο για απιστία σε βαθμό κακουργήματος και για συμπεριφορά «συμμορίας».

Η κ. Νικολοπούλου καταγγέλλει πως το υπουργείο Υγείας δόλια απένταξε έργο που είχε αναλάβει εταιρεία της από τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ, με μοναδική επιδίωξη να πληγούν η ίδια και ο σύζυγός της, Γιάννης Στουρνάρας.

«Έδρασαν ως μια συμμορία που ενήργησε με δόλο, με σκοπό να βλάψουν τον σύζυγό μου, Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, μέσω εμού της ιδίας, και ενώ γνώριζαν πως η πράξη τους αυτή είναι κακούργημα και ζημιώνει βάναυσα το Δημόσιο», αναφέρει στην επιστολή της η κ. Νικολοπούλου.

Υποστηρίζει μάλιστα πως η στάση του υπουργείου και του ΚΕΕΛΠΝΟ προκάλεσε ζημία τουλάχιστον τριών εκατομμυρίων ευρώ στο κράτος.

Αιχμηρή απάντηση έδωσε, μέσω Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, αντιτείνοντας πως η ανάθεση του εν λόγω έργου είχε γίνει «με στημένη διαδικασία».

«Ήθελε να φάει κι άλλο αέρα κοπανιστό και υπερτιμολογημένο η κυρία του αρχιτραπεζίτη», αναφέρει ο κ. Πολάκης, υποστηρίζοντας μάλιστα πως «πλησιάζει η άσκηση των διώξεων» για την υπόθεση.

Σχετικά άρθρα