Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έντονες αντιδράσεις στη σοσιαλιστική πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ για το «όσοι διαφωνούν να φύγουν» του Καραγιαννίδη

Έντονες αντιδράσεις στη σοσιαλιστική πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ για το «όσοι διαφωνούν να φύγουν» του Καραγιαννίδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ομοφυλόφιλοι, Σοσιαλιστές, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης,

Έντονες είναι από ό,τι μαθαίνουμε οι αντιδράσεις πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, με τη δήλωση του βουλευτή Δράμας Χρήστου Καραγιαννίδη, οποίος αναφερόμενος στις αντιδράσεις βουλευτών της κυβερνητικής παράταξης για το θέμα της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, είπε «όσοι διαφωνούν να φύγουν».

Μαθαίνουμε ότι συζητούν να συντάξουν δημόσια επιστολή με αποδέκτη τον πρωθυπουργό, την οποία θα υπογράφουν περισσότεροι από 100 σοσιαλιστές, η οποία θα προκαλεί ευθέως τον κ. Καραγιαννίδη και τους «53».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δύο θα είναι τα κύρια ερωτήματα της επιστολής.

Πρώτον, γιατί δεν έχουν παραιτηθεί και φύγει οι «53» από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού διαφωνούν κάθε δεύτερη εβδομάδα με κορυφαίες κυβερνητικές επιλογές και δεύτερον, «για να τελειώνει η υποκρισία» όπως θα τονίζουν, εάν ο κ. Καραγιαννίδης θέλει να είναι συνεπής με τον εαυτό του να μην περιορίζει την απαίτησή του να φύγουν μόνο οι βουλευτές που διαφωνούν με την συγκεκριμένη διάταξη, αλλά να φύγουν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από τη δημοκρατική σοσιαλιστική παράταξη και όσοι ακόμα ψηφοφόροι διαφωνούν με αυτή.

«Τότε και μόνον τότε, όταν ζητήσει να φύγουν και οι ψηφοφόροι, θα είναι απόλυτα ειλικρινής ο κ. Καραγιαννίδης», λένε πολιτικοί κύκλοι που πρόσκεινται στους σοσιαλιστές βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν θέλει να το παίξει σταλινικός να το κάνει στην ολότητα του» δήλωσε με νόημα κομματικό στέλεχος που άνηκε παλαιότερα στον σοσιαλιστικό χώρο.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του TRIBUNE περισσότεροι από 20 κυβερνητικοί βουλευτές έχουν συνταχθεί με τους διαφωνούντες.

Σχετικά άρθρα