Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκστασιασμένος ο Δρούγος από το «σαλάχι» των Τούρκων – Το μόνο που δεν μας είπε είναι για τις… γοργόνες

Εκστασιασμένος ο Δρούγος από το «σαλάχι» των Τούρκων – Το μόνο που δεν μας είπε είναι για τις… γοργόνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξοπλιστικά Προγράμματα, Τουρκία,

«Από το 2016 στο Μπακού είχα δει ότι έχουν δώσει μεγάλη έμφαση σε τέτοιου είδους υποβρύχια συστήματα ή κάποιας μορφής μη επανδρωμένα έξυπνα ρομποτικά αυτόνομα συστήματα, τα οποία αλλάζουν το τοπίο του πολέμου» είπε σε μια έξαρση πανικού ανάμικτου με θαυμασμό για την υποτιθέμενη «εξελιγμένη» πολεμική τεχνολογία των Τούρκων ο διεθνολόγος και στρατιωτικός αναλυτής Αθανάσιος Δρούγος μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Γιώργο Κακούση και τον Δημήτρη Πετρόπουλο αναφορικά με το σαλάχι-drone που ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει η Τουρκία.

«Το σαλάχι αυτό που λέγεται “wattozz” μοιάζει με το θαλάσσιο σαλάχι. Έχει μια κινητικότητα μεγάλη», λέει ο Αθανάσιος Δρούγος δίχως να μας εξηγεί και από που την ξέρει αυτή τη «μεγάλη κινητικότητα» του τουρκικού τηλεκατευθυνόμενου. Το έχει δει σε δράση, το έχει μελετήσει;

Ή αναπαράγει τους τουρκικούς ισχυρισμούς άκριτα, διασπείροντας πανικό, για ένα όπλο μάλιστα που ακόμα δεν υφίσταται.

«Η Τουρκία έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στα θέματα των μη επανδρωμένων αεροσκαφών και υποβρυχίων», συνέχισε ο Αθανάσιος Δρούγος και βεβαίωσε ότι οι Τούρκοι «έχουν κλέψει ιδέες την περίοδο που είχαν καλές σχέσεις με το Ισραήλ, γιατί οι Ισραηλινοί σε αυτά τα θέματα λόγω εμπλοκών έχουν προηγμένη τεχνολογία».

Δηλαδή οι Ισραηλινοί είναι τόσο κρετίνοι που τους έκλεψαν τεχνολογία ως «ιδέες» οι Τούρκοι. Μάλιστα. Και δεν το είχαμε στους Τούρκους να «κλέβουν» από τους Ισραηλινούς. Και συνέχισε:

«Αυτή η τηλεκατευθυνόμενη νάρκη δημιουργεί σοβαρά προβλήματα. Είναι ένα drone, είναι καινοτόμο, κινείται πάνω σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα που του δίνουν τη δυνατότητα να μπορεί να κινηθεί εναντίον πλοίων ή άλλων θαλασσίων οχημάτων και υποβρυχίων», είπε υιοθετώντας τους ισχυρισμούς της τουρκικής κατασκευάστριας εταιρείας.

«Είναι κατασκοπευτικό, επιθετικής συμπεριφοράς, όπως το είδα το 2017 σε μια έκθεση στην Άγκυρα». Το είδε σε μια έκθεση στην Άγκυρα, ενδιαφέρον, και το κατάλαβε αμέσως.

«Όταν δεν είναι σε αποστολή μπορεί να μείνει στο βυθό, δεν αναγνωρίζεται εύκολα, μοιάζει με τα άλλα, και όταν είναι στο βυθό για να μην το πλησιάζουν άλλα ψάρια έχει ειδικά ηλεκτρομαγνητικά προστατευτικά συστήματα, τα οποία το ενισχύουν» ανέφερε ο Αθανάσιος Δρούγος.

Το μόνο που δεν μας αποκάλυψε ο Αθανάσιος Δρούγος είναι πώς το σαλάχι των Τούρκων «επικοινωνεί» τηλεπαθητικά με τις γοργόνες και τις μετατρέπει σε υποβρύχιο τάγμα καταδρομών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Έλεος όχι άλλο κάρβουνο.

Σχετικά άρθρα