Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο «καπέλωμα» Σαμαρά σε Μητσοτάκη για τα όσα είπε ο Τσίπρας στη Βουλή

Νέο «καπέλωμα» Σαμαρά σε Μητσοτάκη για τα όσα είπε ο Τσίπρας στη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία,

Εκθέτει εκ νέου την ηγεσία της ΝΔ ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος λεπτά μόλις αφού είχε ολοκληρωθεί η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να απαντήσει, «καπελώνοντας» εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε μία από τις συνηθισμένες αρχηγικές εμφανίσεις του, πριν την επίσημη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με το γνωστό κουτσαβάκικο ύφος ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι «ο Τσίπρας, πλέον, βγάζει φόβο!».

«Φόβο για το μέλλον, γιατί έρχεται η ΝΔ… Φόβο για το χθες, γιατί γίνονται οι συγκρίσεις με το 2014… Ως προς την εμπάθειά του για μένα, με τιμά και τον ευχαριστώ. Και πάντως, θα τον πάω ως το τέλος!» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς, αναλαμβάνοντας από μόνος του να απαντήσει και προλαβαίνοντας την επίσημη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ώρες αργότερα ήρθε και η επίσημη αντίδραση της ΝΔ στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός για την οριστική και καθαρή έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο, σημειώνοντας πως «ο κ. Τσίπρας επέμεινε και πάλι στη θεωρία της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια, παρ’ ότι αυτή διαψεύδεται πια, ακόμη και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

»Η Νέα Δημοκρατία θα του απευθύνει σήμερα ένα ερώτημα: Αν είναι καθαρή η έξοδος, γιατί ο πρωθυπουργός δεν ακυρώνει εδώ και τώρα τις νέες μειώσεις των συντάξεων και του αφορολογήτου που με δική του υπογραφή θα ισχύσουν το 2019 και το 2020;».

Σχετικά άρθρα