Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στρατηγός Ζιαζιάς: Απρόβλεπτος και περιορισμένης μόρφωσης ο Ερντογάν

Στρατηγός Ζιαζιάς: Απρόβλεπτος και περιορισμένης μόρφωσης ο Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ελληνικά Νησιά, Ελληνικός Στρατός, Ίμια, Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, Νησιά Αιγαίου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Τη δική του απάντηση στην προκλητική ενέργεια της Τουρκίας να διεκδικήσει την κυριαρχία των Ιμίων δίνει μέσω του Hellas Journal ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, μιλώντας στον ιστότοπο του Μιχ. Ιγνατίου.

Η Τουρκία γνωρίζει καλά πως δεν μπορεί να υποστηρίξει νομικά τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο, τονίζει ο στρατηγός Ζιαζιάς και υπογραμμίζει πως η χώρα μας δεν μελέτησε τον «χαρισματικό, απρόβλεπτο και περιορισμένης μόρφωσης Ερντογάν».

Αναφερόμενος στο θέμα των δύο στρατιωτικών μας, εκτιμά πως η Τουρκία θα λήξει το επεισόδιο με βάση το δικό της συμφέρον και όχι επειδή της το ζητά η ΕΕ και ο ΟΗΕ, ενώ για την κίνηση των νεαρών να τοποθετήσουν σημαίες στις βραχονησίδες Ανθρωποφάγοι, αναγνωρίζει τα θετικά τους κίνητρα ωστόσο σημειώνει ότι η εξωτερική πολιτική θα πρέπει να εκφράζεται μόνο από το υπουργείο Εξωτερικών.

Σχετικά άρθρα