Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιπρόεδρος Ε.Ε.: Θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών

Αντιπρόεδρος Ε.Ε.: Θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Γιώργος Κατρούγκαλος, Δημήτρης Κουκλατζής, Έβρος, Ελληνικός Στρατός, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Τουρκία, Φρανς Τίμερμανς,

Στη συνέχιση των προσπαθειών της Ε.Ε. και ιδίως του προέδρου της Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Φρανς Τίμερμανς κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της Ε.Ε. στο Λουξεμβούργο.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου, στο οποίο συμμετείχε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, συζητήθηκαν οι τροποποιήσεις του εκλογικού νόμου για τις επικείμενες ευρωεκλογές, η κατάσταση του κράτους δικαίου στην Πολωνία και η διεύρυνση της Ε.Ε.

Όπως ανέφερε ο κ. Κατρούγκαλος, «η χώρα μας αποδέχθηκε την πρόταση για τον εκλογικό νόμο ως αναγκαίο συμβιβασμό, αν και δεν υιοθετήθηκαν αναγκαίες δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, όπως η πανευρωπαϊκή λίστα υποψηφίων ευρωβουλευτών και άλλες υποδείξεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Σχετικά άρθρα